lauantai 21. helmikuuta 2015

Suomen yrittäjänaiset kannattaa naiskiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin

Suomen Yrittäjänaiset on kertonut liputtavansa hallituksen periaatepäätökselle edistää kiintiöillä sukupuolten tasapuolisen edustuksen toteuttamista pörssiyhtiöiden hallituksissa. Elikkä toisin sanoen, koska naisia on näissä tehtävissä huomattavan vähän, niin pitäisi saada sinne kiintiönaisia.

Seuraavaksi jäämmekin odottamaan sitä, että Yrittäjänaiset kiinnittäisivät jossain vaiheessa huomiota myös miesten tasa-arvo-ongelmiin, kuten siihen, että yliopisto-opiskelijoista on vähemmistö miehiä, siihen että koska miehet kuolevat nuorempina kuin naiset, niin he ehtivät saada naisia vähemmän eläkettä, ja siihen, että miehissä on paljon enemmän syrjäytyneitä kuin naissukupuolen edustajissa.

6 kommenttia:

 1. Vastineeksi on ehdottomasti saatava 50% mieskiintiöt kaikkiin niihin korkeakouluihin, joissa miesten osuus on alle 50%. Jo silloin kun itse kävin pari vuotta tutustumassa Turun Lääkikseen, siellä oli selvästi havaittava naisten yliedustus. Ja siitä ero on vain kasvanut. Kohta meillä ei ole enää lainkaan mieslääkäreitä! Tässä on tasa-arvovaltuutetulle työsarkaa.

  VastaaPoista
 2. Nyt kun vielä tekisivät sen lainmuutoksen, jota seksuaalivähemmistöaktivistit kovasti ajavat, että sukupuolensa voisi vaihtaa pelkällä ilmoituksella ilman mitään lääkärintarkastusta.

  Minun CV:llänihän ei herrahissiin niin vaan päästä, mutta tuon avulla voisin mennä sinne naiskiintiössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. Ja tarpeen vaatiessa voisi vaihtaa sukupuolen takaisin mieheksi.

   Poista
 3. Miehet myös saavat vähemmän naisia kuin naiset miehiä. Tasa-arvo ei toteudu missään.

  E.P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei. Naisten ei tarvitse mennä kuin kapakkaan, niin saavat vähintäänkin seksiseuraa.

   Poista