sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Yle esittää, että Malmössä muslimit vainoaisivat juutalaisia. Voi ei

Etelä-Ruotsissa sijaitsevassa Malmössä kuulemma juutalaiset kertovat jatkuvasta häirinnästä, johon syyllistyvät äärioikeiston sijaan muslimit.

Ihmeellistä on, että asiasta kertoo oma kotoinen Yleisradiomme.

Yle toimii kyllä tässä asiassa Yleisradion toimintaa säätelevää lakia vastaan. Siinä nimittäin sanotaan, että Ylen tulee tukea monikulttuurisuutta, ja islamissahan nimenomaan on kyse monikulttuurisuudesta. Ei juutalaisuudessa, buddhalaisuudessa, hindulaisuudessa, kristinuskossa eikä animistisissa uskonnonmuodoissa.

Ja 99,99 prosenttia muslimeista on varmasti tavallisia rauhanomaisia ihmisiä, sellaisia kuin mekin, joten siksi on väärin syyttää muslimeita juutalaisten vainoamisesta. Ja sitä paitsi Raamatussa kerrotaan juutalaisten tekemistä kansanmurhista, jollaisiin muslimit eivät ole ikinä syyllistyneet, koska he ovat niin hyviä ihmisiä. Muslimeiden hyvyys on tietenkin sen ansiota, että islamin perustanut profeetta Muhammad on opettanut heitä. Millaisia he olisivatkaan, jos olisivat jääneet paitsi tuosta tärkeästä opetuksesta!

Ja Yle tuo tuossa uutistekstissään esiin myös Israelin, joka tietenkin oikeuttaa joskus muslimien huonon käyttäytymisen, jos he nyt joskus sellaiseen ikinä syyllistyisivät.

2 kommenttia:

  1. Voi voi. Jos kerran Israel oikeuttaa musulmaanit sotaan Israelia vastaan, tässä käy vielä huonosti. Nimittäin meille(kin). Koska saman logiikan mukaan Suomen olemassaolo oikeuttaa venäjän sotaan sitä vastaan.

    VastaaPoista