keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Trendikkäin juoma juuri nyt on miniolut. Ja vittu!

Itse löydän Tiede-lehden nettisivujen etusivun kautta mm. lehden keskustelupalstan otsikot. Lisäksi tapaan silloin tällöin lukea sivun kautta tiedeuutisiakin.

Sivun alalaidasta on pitempään jo löytynyt muiden lehtien otsikoita, joita klikkaamalla pääsee lukemaan artikkeleita. Itse en Me naiset -lehdestä hirveästi perusta, mutta jokin aika sitten silmiini osui sattumalta vieritettyäni sivua tarpeeksi alas asti kannaltani jossain määrin mielenkiintoinen lehden otsikko "Trendikkäin juoma juuri nyt: miniolut".

Otsikkolinkin takaisessa tekstissä lainataan Soppa 365 -lehden artikkelia, jossa on kyse erilaisista minioluista ja muistakin minijuomista, ja kehutaan näiden olevan kauhean trendikkäitä nykyään.

Minulle minijuomat ovat tuttuja jo monen vuoden takaa. Itse olen harrastanut kulttuurielämän viettämiseksi kutsuttua harrastusta, jossa on kyse siitä, että nautin kaverin kanssa puoliksi päivästä ja olosuhteista riippuen neljästä seitsemään erilaista olutta.

Kapakoista, joissa itse käyn ei ole tietääkseni tähän mennessä saanut minioluita. Mutta onneksi on aina kulttuurielämätapahtuma!

Olen ollut pitkään sitä mieltä, että oluita tulisi myydä kaupoissa 0,25 ja 0,4 litran kokoisissa säiliöissä.

Ja kauan sen jälkeen, kun "minijuomista" on tullut menneen talven trendi, ja uudet trendit ovat yksi toisensa jälkeen astuneet tilalle, minä ja kulttuurielämäntuntijakollegani tulemme edelleen nauttimaan niitä. Trendipellet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti