lauantai 7. helmikuuta 2015

Me olemme tulleet niin pitkälle (lyhyehkö teksti)

Me olemme tulleet niin pitkälle, että "antifasismia" on katujen haltuunottaminen fasistien ja natsien tapaan, ja fasismiksi taas kutsutaan sananvapauden kannattamista ja poliittisen väkivallan vastustamista.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hohhoijaa, mieleen tulee se yhteiskunta missä:
  sota on rauhaa, vapaus on orjuutta ja tietämättömyys on voimaa. Silloin, n. 30 vuotta sitten yhteneväisyys ei ollut aivan yhtä silmiinpistävä, mutta nykyään uusimmat televisiotkin tallentavat pilvipalveluun kaiken sen mitä olohuoneessa sanotaan, valmiina automaattisesti tarkastettavaksi! 30 vuotta myöhässä, mutta tehokkaampana kuin Orwell osasi kuvitellakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kannattaisin enemmän papukaijoja kuin puhetta tallentavia televisioita. Niiden opettamisessa toistamaan ihmisen puheita on vain kovin paljon työtä.

   Enkä ole aivan varma siitä, että uusimmat televisiot olisivat jo noin kehittyneitä. Mutta valvontatekniikka noin ylipäätään on toki kehittynyt niin pitkälle, että Neuvostoliitossa siitä oltaisiin oltu iloisia. Tai siis kommunistisen puolueen johdossa ja KGB:ssä oltaisiin oltu.

   Poista
  2. Ai niin, tuossa oli kysymys puheentunnistuksesta, minkä takia rotiskoissa on mikrofoni (jonka ehkä saa pois päältä).

   Poista