tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kenian yliopiston joukkomurhaiskusta

Viime viikon torstaina 2. huhtikuuta kuluvana vuonna 2015 naamioituneet asehenkilöt olivat hyökänneet Kenian pohjoisosassa sijaitsevan Garissan yliopistoon aikaisin aamulla, kun opiskelijat olivat vielä nukkumassa. Henkilöt murhasivat 142 opiskelijaa, joiden ainoa rikos oli se, että he olivat kristittyjä. Murhaajat pitivät huolta siitä, että he eivät tappaneet iskussa yhtäkään muslimia.

Iskussa tai sen yhteydessä kuoli myös poliiseja ja Kenian armeijan sotilaita.

Somalialainen islamia kannattava terroristijärjestö Al-Shabaab otti joukkomurhaiskusta kyseenalaisen kunnian. Se sanoo iskuaan kostoksi siitä, että Kenian joukot osallistuvat Somaliassa kapinallisten nujertamiseen, eikä isku järjestön mukaan jää viimeiseksi. Kenian kaupungit maalataan verellä, eivätkä mitkään turvatoimet riitä estämään pitkää ja raakaa sotaa, järjestö sanoo sosiaalisessa mediassa.

Kyllä maailma on perseestä, ja nimenomaan tuollaisten kusipäitten takia!

Profeetta Muhammad perusti islamin 600-luvulla jKr. verellä, ja siitä pitäen sen rajat ovat myös olleet veriset.

On kovin ikävää, ettei aikakonetta ole keksitty. Joku voisi mennä pistämään profeetta Muhammadiin ruiskulla lääkkeen, joka tekisi hänestä miellyttävämmän ihmisen. Itse asiassa aseistakieltäytyjän, joka ei tekisi pahaa naisellekaan.

Ja tässä on sitten vielä mainittava, etten suinkaan syytä koko islamilaista maailmaa tästä joukkomurhaiskusta, vaan pelkästään niitä muslimeiksi itsensä identifioivia ihmisiä, jotka arvostavat profeetta Muhammadissa väkivaltaisia piirteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti