keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Uusi eduskunta enemmistöltään konservatiivinen!!!!1!1!!

Vaalituloksen selvittyä oli selvää, että uusi eduskunta on enemmistöltään konservatiivinen. Tämä näkyy erityisesti seuraavissa asioissa:

Enemmistö kansanedustajista vastustaa lain uskonrauhan rikkomisesta muuttamista sellaiseksi, ettei enää jonkin uskonnon jumalan loukkaamisesta tai uskonnollisen ihmisen uskonnollisperäisestä loukkaantumisesta rangaistaisi (vaikka kysymys ei olisi uskonnonharjoituksen tai hautarauhan häiritsemisestä).

Enemmistö kansanedustajista myöskin vastustaa valtion ja uskonnollisten yhdyskuntien erottamista toisistaan.

Enemmistö kansanedustajista lisäksi vastustaa kielivapauden toteuttamista, jossa on kysymys siitä, ettei kansalaisten suuren enemmistön olisi enää pakko opiskella mikroskooppisen pienen vähemmistön kieltä ruotsia.

Kaiken tämän ohella enemmistö kansanedustajista myöskin vastustaa sananvapautta ja kannattaa sen sijaan diktaattorien ja kukkahattutätien suosimaa "vastuullista sananvapautta", jossa on kysymys siitä, että sellaiset enemmän tai vähemmän julkisesti lausutut mielipiteet ovat laittomia, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestönosaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti