sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Terroristinen uskonto

Islam on alusta asti ollut terroristinen uskonto. Tämä johtuu sen perustajasta profeetta Muhammadista.

Kristinusko taas ei ollut alusta alkaen terroristinen uskonto. Terroristiset elementit tulivat siihen mukaan vasta vuosisatoja sen syntymisen jälkeen. Tämä ei ole mikään ihme, sillä kristinuskon keskushenkilö Jeesus Kristus ei edes antanut oppilaidensa puolustaa itseään aseellisesti, kun häntä tultiin pidättämään.

Jeesuksen henkilön takia terrorismi ei ole kuitenkaan myöhemminkään ollut sisäänkirjoitettua kristinuskoon. Kristinuskosta on moneksi.

Piirrän maltillisen muslimin muotokuvan. Hän ei arvosta profeetta Muhammadia ja kannattaa länsimaisia vapaus- ja oikeuskäsityksiä.

Mutta maltillisellakin muslimilla voi olla jälkeläisiä, jotka kunnioittavat islamin perustajan oppeja ja väkivaltaista esimerkkiä. Siksi minusta ei ole syytä pitää islamia laillisena uskontona länsimaissa.

Minusta vain sellaiset islamin muodot tulisi pitää sallittuina, jotka halveksivat profeetta Muhammadia, joiden tärkein pyhä kirja ei ole Koraani, joiden jumalanpalveluspaikkoja ei kutsuta moskeijoiksi ja joiden nimi ei ole islam. Tällaiset islamin muodot voisivat muistuttaa esim. liberaalijuutalaisuutta.

2 kommenttia:

  1. Käytännössä maltillinen islam tarkoittanee lähinnä Muhammedin esimerkin ja Koraanin ja hadithien opetusten valikointia kokonaisuudesta. Siis rusinapullaislamia.

    VastaaPoista