tiistai 4. elokuuta 2015

Tarkastuskierros Rajatorpassa

Kävin maanantaina "töiden" jälkeen tutun kanssa tarkastuskierroksella Rajatorpassa. Kyseessä on länsivantaalainen lähiö.

Kävimme ensin Jemma-nimisessä kapakassa. Se näytti ulkoapäin terasseineen jossain määrin kivalta. Sisältä löysimme pitkän tiskin takaa hirveän hyvää myyntihymyä käyttävän baarineidon. Baari oli hyvin tyhjä muuten. Tarkastin olutkaapin, joka oli myös melko tyhjän näköinen. Pari minun kannaltani hyvää artikkelia siellä kuitenkin näkyi. Leveää myyntihymyä käyttävä baarineito kertoi, että valikoima tulee olemaan parempi silloin, kun juoma-auto on käynyt. Päätin antaa baarille mahdollisuuden. Käymme tarkastamassa paikan uudestaan jonain toisena päivänä. Vilkaisimme vielä biljardipöytää ennen kuin lähdimme pois.

B4U on tien vieressä sijaitseva kivijalkabaari. Kävimme siellä sisällä. Myyntitiski oli pieni, ja olutkaappi melko täysi, mutta siellä ei näkynyt juurikaan minulle sopivia myyntiartikkeleita. Baarista tuli minulle myös muuten lievästi ilkeämpi tunnelma kuin Jemmasta. Baarimikko tuli pian takahuoneesta palvelemaan, mutta onneksi tiskillä oli ollut meitä ennen asiakas, joten pääsimme hiljaa poistumaan paikalta.

Pub Rajatorppa näytti jo ulkoapäin pelottavalta, joten päätimme olla käymättä siellä. Koska emme edes käyneet siellä sisällä, tätä arvostelua voi pitää hieman epäoikeudenmukainen sitä kohtaan, mutta mitäs tekevät baaristaan pelottavan näköisen. Soitin kuitenkin veljelle, joka on joskus käynyt siellä, ja hän totesi sen olevan räkälä.

PS 4.9.2015: Pari päivää myöhemmin kävin kahden tutun kanssa tutustumassa syvemmin Jemmaan. Sinne tuli jopa juoma-autokin ollessamme siellä, mutta olutvalikoima ei tällä kertaa noussut isommaksi kuin niihin muutamaan harvaan olueen, joita katsoin voivani valikoimasta nauttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti