lauantai 8. elokuuta 2015

Perussuomalaisten Simon Elon mielestä kansallissosialismi on silkkaa pahuutta

Perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo sanoo uusnatsistisesta Suomen vastarintaliikkeestä seuraavaa: "Minusta on aivan paikallaan tarkastella tällaisen järjestön laillisuutta, joka avoimesti ajaa, voi sanoa laillisen esivallan kaatamista ja vielä väkivaltaisin keinoin."

Elo mainitsee myös järjestön aatteen muita piirteitä: "Jos on järjestö, jonka tavoite on oikeastaan, voisi sanoa silkalla suomen kielellä pahuus, niin on vaikea ymmärtää, miksi sellaisen järjestön toiminta pitäisi olla laillista."

Maanantaina pääministeri Juha Sipilä (kesk.) oli lausunut jotain samantapaista.

Olen itse asiassa Simon Elon kanssa samaa mieltä asiasta. Pääministerin kanssa vähemmän, kun hän ilmaisi hänen johtamansa hallituksen kannattavan monikulttuurisuutta. Kansallissosialismi on oikeasti silkkaa pahuutta, ja sellaista ajavat liikkeet tulee voida kieltää, tai ainakin niiden yhdistysmuotoinen sekä uskonnollinen toiminta. Tämän ei tietenkään pidä rajoittua pelkästään Suomen vastarintaliikkeeseen. Myös esim. puolueet ja yhdistykset, joilla on aatteellisia linkkejä sharia-lain kannattajiin tai kannattamiseen, pitäisi ottaa tarkastelun alle. Jospa ne saisi kiellettyä. Skientologiaa taas tulee potkia pelkästään siitä syystä, että se on lähinnä mammonanhankkimiskeino sen johtajille, ja lisäksi liikkeen jäsenet näyttäisivät olevan pitkälle johtajiensa ohjailtavissa.

Luudalla olisi tekemistä!

PS Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on äsken ehtinyt nimittää puolueensa kansanedustajan Olli Immosen kahden viikon takaista englanninkielistä suuren kohun aiheuttanutta Facebook-päivitystä "epäonnistuneeksi". Jokainen voi käydä itse arvioimassa hänen arvionsa mahdollisen oikeellisuuden täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti