keskiviikko 26. elokuuta 2015

Laki sukupuolineutraalista avioliitosta on Ö-luokan poliittinen kysymys

Olen tullut siihen tulokseen, että en kannata millään lailla minkäänlaista homoseksuaalien avioliiton muotoa, siis asian juridisessa mielessä. Tämä ei välttämättä ole lopullinen kantani, mutta saatte pärjätä sen kanssa esim. seuraavat kolme vuorokautta.

Mielestäni homoseksuaalisuus ei ole perversio, vaan anomalia, ja tämä anomalia syntyy suurin piirtein joka kerta yksilön kehittyessä jo kohdussa.

Mielestäni homoseksuaalisuuden tulee olla laillista ja lailla tulee turvata homoseksuaalien suoja syrjinnältä.

Avioliittoinstituutio on keksitty sen vuoksi, että ihmislapset tarvitsevat pitkäaikaisesti hoivaa ja turvaa vanhemmiltaan, jotta he kasvavat kunnialla aikuisiksi asti.

Minusta homoseksuaalit eivät tarvitse avioliittoa. Monet homoseksuaalit ja useat heteroseksuaalit heidän lisäkseen varmaankin ovat asiasta kanssani eri mieltä.

Minun mielestäni homoseksuaalien avioliitto on myöskin Ö-luokan poliittinen kysymys.

Kannatan kuitenkin homoseksuaaleille yhteiskunnallista arvonnostoa. Jokin aika sitten olin kirjoittanut tiedeuutisesta, joka koski homoseksuaalien ja nk. kolmansien sukupuolien merkitystä ihmiskunnan historiassa. Siitä sain ajatuksen, että olisi oikeasti hyvä, jos homoseksuaaleilla olisi meidänkin kulttuurissamme yhteiskunnallinen tehtävä, eli he olisivat sukunsa hyväntekijöitä, jotka tukisivat sisarustensa lapsia, jotka istuisivat lapsenvahtina, vihkisivät lapset kulttuuriin ja maksaisivat lasten terveydenhoitoa ja koulutusta.

Tärkeintä on, että homoseksuaalit eivät käytä homokaasua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti