perjantai 13. maaliskuuta 2015

Puhetta islamista pe 13.3.2015: islam on sionistien salajuoni

Hollannin oikeusministeriön alaisessa kyberturvallisuuskeskuksessa projektipäällikkönä työskentelevä Yasmina Haifi oli kirjoittanut viime elokuussa twiitissään, että islam on "sionistien ennakkoon tekemä juoni" sen hyväksi, että "islamin halutaan näyttävän pahalta".

Tähän aiheeseen liittyen hieman lisää:

Suomen somalialainen, suvaitsevaisen Suomen Keskustan kansanedustajaehdokas Abdirahim Hussein tuomitsee Helsingin Tapanilassa maanantaina tapahtuneen kantasuomalaistytön raiskauksen, josta poliisi epäilee 4-5:ttä nimien perusteella somalitaustaista nuorta.

Annan "Husuna" julkisuudessa tunnetun Husseinin itse puhua:

"Pienen tytön isänä en osaa kuvitella, mitä tuon tytön elämä tällä hetkellä on, enkä osaa kuvitella, millaista surua tämä hänelle aiheuttaa. En myös tiedä, kuinka olisin voinut reagoida, jos kyse olisi tyttärelleni tehdystä väkivallasta, tai mitä olisin tehnyt niille, jotka tämän aiheuttivat. Haluan uskoa, että oikeus tulee tapahtumaan ja jokainen on vastuussa omasta teostaan."

"Suomen somalialaisena en koe vastuuta pyytää anteeksi tekoa, joka ei liity minuun eikä somaleihin. Me emme ole vastuussa jokaisesta somalialaisesta, joka rikkoo lakia. Kuten ei kantaväestö ole vastuussa eilen pedofiliasta tuomitusta suomalaisesta."

"Raiskaus on kauhea rikos ja aina väärin. Meiltä (somalialaisilta, mamuilta, muslimeilta) ei vaan voi joka kerta pyytää irtisanoutumista ja anteeksipyyntöä näiden yksilöiden teoista."

"Teille, jotka aiotte syyttää koko yhteisöä ja etsitte syitä toisia vihata sanon: jäitä hattuun."

Islamin 600-luvulla jKr. perustanut profeetta Muhammed piti sopivana itse käyttää (naispuolisia) seksiorjia ja antoi saman oikeuden (miespuolisille) seuraajilleenkin. Suomen somalialaisia ei tietenkään voi syyttää tämän joukkoraiskauksen sympatisoimisesta, sillä Suomen somalit ovat melkein kaikki joko maltillisia muslimeita tai uskonnottomia, ja nämä ehdottomasti tuomitsevat profeetta Muhammadiin takautuvan elämäntavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti