tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulupäivitys taitaa mennä myöhemmäksi

Olin edellisessä merkinnässäni lupaillut sellaista, että jouluaaton aikana tulen kertomaan siitä, miten minulla on joulu mennyt ja mitä joulu minulle merkitsee. Tänään olin ollut tuntikaupalla mummilassa, ja sen jälkeen nukuin autuaasti kotonani ja jossain vaiheessa rupesin nauttimaan Alkon myymälästä ostamiani glögejä. Nautin myös itselleni joululahjaksi ostamiani Wiener Nougat -suklaita. Pidän niistä. Epäilenpä, että ao. lupailujeni täyttäminen menee vähintään joulupäivän ellei sitten jopa tapaninpäivän puolelle.

Tapaninpäivänä olen muuten ylläpitämässä yhdistystä. Silloin olen hirveän skaprrri, ei kun skarppi.

2 kommenttia:

 1. Minkäs tyyppistä yhdistystä ylläpidät, liittyykö se glögiin tai suklaaseen?
  Piipahtiko pukki mummolassa tuomassa taas kerran villasukat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläpidän Vantaan mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry:n Pähkinärinteen toimipistettä Myöhätuulta. Kyseessä on vertaistukeen perustuva kahvilatyyppinen kohtauspaikka ja olohuoneen jatke. Viime vuonna oltiin pidetty se auki kaikkina joulun pyhinä, mutta silloin kahtena ensimmäisenä ei ollut tullut juurikaan väkeä, joten tänä vuonna päätimme pitää auki vain tapaninpäivänä.

   Pukkia ei näkynyt, mutta lahjat jaettiin. Yllättäen minäkin sain lahjoja, vaikka en ole lapsi enkä ole ollut kilttikään. Raportoin lahjoista(kin) tarkemmin myöhemmin.

   Poista