perjantai 27. joulukuuta 2013

Unelmani Nokiasta

Olisin aikoinaan kovasti toivonut sellaista, että Nokia olisi ruvennut valmistamaan Android-puhelimia ja siinä sivussa olisi edelleen kehittänyt Meegoa, joka olisi sitten myöhemmin ottanut Nokian kännyköissä pääkäyttöjärjestelmän paikan. Niin ei kuitenkaan käynyt.

Entinen Nokia on mennyt. Enää se ei valmista kännyköitä.

Minulla on kuitenkin unelma Nokian suhteen. Minusta Nokian kannattaisi kehittää maailman paras Linuxin levitysversio. Se voisi olla olla nimeltään Nokia Linux ja siitä olisi olemassa kaksi eri versiota: normaalitietokoneille ja suurempikokoisiin tabletteihin tarkoitettu Nokia Linux Desktop Edition ja kännyköihin ja tablettitietokoneisiin tarkoitettu Nokia Linux Mini.

Joskus uudenvuoden jälkeen tulen julkaisemaan blogissani Linuxia koskevan hauki-on-kala -tyyppisen merkinnän. Jos et vielä tiedä, mitä tarkoittaa "Linuxin levitysversio", niin siinä merkinnässä kerrotaan sekin.

...
PS 7.2.2014: Ja nyt sain vihdoin julkaistua tuon Linux-kirjoitukseni. Pääset lukemaan sitä klikkaamalla seuraavaa seuraavaa linkkiä: Mikä on Linux "hauki on kala" -menetelmällä.

2 kommenttia:

 1. Anonyymi2/1/14 23:31

  Olisikohan toivoa Nokia androidista tässä:
  http://www.tekniikkatalous.fi/ict/nokia+ei+hylannytkaan+androidia++mobiilifi+quothuhut+kuolemasta+liioiteltujaquot/a956932?s=u&wtm=tt-02012014

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, olin minäkin lukenut tuosta. Toivo on kaikki mitä meillä on.

   Poista