tiistai 7. elokuuta 2012

Jussi Halla-ahon ilkeä puoli

Jussi Halla-aho on Mestari, mutta ei hän silti mikään pyhimys ole: hän syö pikkulapsia aamiaiseksi, tekee kokeita maahanmuuttajilla synkässä Eiran kellarilaboratoriossaan ja tupakoi työhuoneessaan eduskunnassa.

Minusta Jussi Halla-ahon pitäisi kääntyä edustuksellista demokratiaa täydentävän suoran demokratian kannattajaksi. Suoralla demokratialla tarkoitan päättäjiä sitovia kansanäänestyksiä. Hänen mielenmuutoksensa on viipynyt aika pitkään.

En myöskään pitänyt siitä, että hihamerkkikaustin käynnistyttyä hän oli mukana erottamassa kansanedustaja James Hirvisaarta Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä määräajaksi siksi, ettei tämä ollut erottanut avustajaansa Helena Erosta. Kovin on tyylitöntä.

Myöskään en pitänyt hänen siitä blogimerkinnästään, jossa hän puhui ihmisarvosta. Kirjoitus oli minusta epäonnistunut, sillä edes minä en oikein tajunnut mihin hän sillä tähtäsi (vaikka olen hyvin älykäs).

Ja sitä paitsi en edes ole Perussuomalaisten kannattaja.

Minusta on myös kamalaa, että hän liittyi Perussuomalaisiin sen sijaan että olisi ollut nostattamassa Muutos 2011 -puoluetta. Tosin hän ei ollut kyllä tehnyt mitään lupauksia Muutoksen suuntaan. Nyt maistuisi olut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti