torstai 9. elokuuta 2012

Maiskuttelen Hommaforumilla

Käyn Hommaforumilla eli Vihan punttisalilla. Maiskuttelen, imen itseeni Vihaa, kerään itseeni kaiken oikean ajattelun vastaisuuden ja vääryydenrakkauden, mikä sen kauheissa syövereissä yöpyy. Heilutan kieltäni. Mussutan. Yritän suudella itseäni oikean jalan isoonvarpaaseen. Kalisutan mustanpuhuvia hampaitani. Maistelen. Vastustan kaikkea sitä, mikä on viatonta ja kaunista. Syöksyn yöhön janoten raakaa, sykkivää ihmislihaa. Ylväät ihmiset järkyttyvät.

3 kommenttia:

 1. Anonymous11/8/12 13:46

  Osallistuiko Breivik aktiivisesti Hommaforumin keskusteluihin ? Mistä hän imi virikkeensä ?
  Onko Norjassa joku vastaava kuin Hommaforum ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Breivik tuskin on osallistunut Hommaforumin keskusteluihin. Se kun on suomenkielinen keskustelupalsta. Ja sitä paitsi jos Breivik olisikin tuntenut Hommaforumin, niin hänenlaisensa ihmisen luulisi pitävän sen meininkejä aika lässyinä. Kun siellä kannatetaan demokratiaa ja oikeusvaltiota ja vastustetaan terrorismia.

   En ole Breivik-asiantuntija, joten en voi täsmällisesti vastata kysymykseen, mistä kaikkialta hän sai virikkeensä. Mutta siitä hänen manifestistaan jotain kuulleena luulen hänen keränneen virikkeitä aika laajalta alueelta.

   En tiedä onko Norjassa mitään Hommaforumin kaltaista foorumia. Jos Hommaforumilla on joskus sellaisesta mainittu, niin tieto on mennyt minulta ohi taikka sitten kukaan ei ole siellä sellaisesta maininnut.

   Poista
 2. Twitteristä poimittua: Superhumoristi Lehto ‏@Superhumoristi

  @veronikahonka @thriftyfinn Somali Jama Jama Tampereen vihreistä on älykkäämpi kuin veronika honkasalo. Seppo Lehto

  Katsokaa twitteristä lisää veronika honkasalon kommarivalheista ja niistä kiinnijäämistään, kun alkoi kusettaa Jama Jaman ja Seppo Lehdon tapaamismorotuksia

  VastaaPoista