perjantai 3. elokuuta 2012

Hommaforum vai homofoorumi?

Huomautus huomattavasti tämän blogimerkinnän alkuperäistä ilmestymistä 3.8.2012 myöhempänä ajankohtana 13.12.2014: Merkinnässä myöhemmin mainitun suojeluskunta.com -domainnimen on Hommaforum sittemmin jossain vaiheessa ostanut itselleen, joten se ei enää nykyään ohjaa erikoiselle Suojeluskunta.com-sivustolle. Ja alkuperäisen blogimerkintäni pienin muutoksin saat edelleen lukea tästä:
Joitakin kuukausia sitten jossain, luultavasti Hommaforumilla, oli joku sanonut Suojeluskunta.com -sivustosta, että se on natsistinen. Joku oli sitten korjannut edellistä sanomalla, että kyseessä on oikeasti jonkinlainen pilasivusto ja että patriootti.com-osoitteesta löytyvä Suomen Vastarintaliikkeen Kansallinen Vastarinta -sivusto taas on aivan aikuisen oikeasti natsistinen.

Eilen oli eräs tuttuni sanonut minulle, että hänen vaimonsa oli pitkään luullut minun tarkoittavan "homofoorumia" aina kun olin maininnut Hommaforumin. Ja eräs miespuolinen tuttuni oli jonkin aikaa samasta syystä vierastanut lenkkeilemistä kanssani. Kauan aikaa sitten olin kerran valitellut samaisella Hommaforumilla sitä, että ihmiset kovin helposti kuulevat väärin Hommaforum-nimen. Eräs nainen oli silloin ilmoittautunut kohtalotoverikseni kertomalla omista vastaavista kokemuksistaan.

Olen oikeasti sitä mieltä, että Hommaforumille olisi alunperin pitänyt keksiä toisenlainen nimi. Miten oppisin artikuloimaan nimen Hommaforum aina mahdollisimman selkeästi!!?

Päivällä koetun kokemukseni lievästi kiusaamana kävin illemmalla interwebissä katsomassa, onko sellaista sivustoa oikeasti olemassa kuin Homofoorumi. Kaikenlaista löytyi, mutta ei ainakaan osoitetta www.homoforum.fi. Löysin kuitenkin taas ylempänä mainitsemani Suojeluskunta.com -sivuston. Tein tällä kertaa havainnon, että se väittää olevansa homofoorumi.

Oikeammin Suojeluskunta.com -osoite näyttäisi olevan keskustelupalsta, jonka olemassaolo näyttäisi olevan jonkinlainen pitkitetty vitsi, joka leikittelee maahanmuuttokritiikillä omituisella tavalla. Monikaan "keskustelija" ei näyttäisi olevan juuri missään asiassa useimmiten tosissaan. Sivustolla viljelty huumori saattaa kyllä olla usein huonoa tai jopati saatanallista.

Jos haluaa silmäillä sivustoa enemmän, niin kannattanee lukea ensimmäisenä Codex Homoforum eli Homoforumin säännöt. Sen pääset lukemaan täältä:

http://suojeluskunta.com/forum/showthread.php?tid=191

Keskustelupalstan etusivu löytyy täältä:

https://suojeluskunta.com/forum/index.php

Seuraavat kaksi keskusteluketjun nimeä Suojeluskunta.com:ssa ovat sivustoa hyvin kuvaavia:

"Poliisit sekoavat lukiessaan näitä?"

"Puolueen perustamiseen vaaditaan 5000 kannattajaa. Allekirjoittaisitko Rasistipuolueen kannattajakortin?" Tässä keskusteluketjussa oli sivun alussa äänestys. Koska äänestysnappia saattoi painaa rekisteröitymätönkin käyttäjä, minä painoin valintaa Ei.

Yhtä erikoista huumorinharrastusta kuin Suojeluskunta.com on edustanut ulkomaankielinen sivusto Stickdeath, josta on löytynyt suurikokoinen läjä hyvin väkivaltaisia Flashillä toteutettuja tikku-ukkoanimaatioita. Se toimi osoitteessa www.stickdeath.com, mutta näyttää nyt jotenkin kadonneen sieltä.

Mutta palatakseni aiemmin mainitsemaani Suomen vastarintaliikkeeseen. Se on oikeasti kansallissosialistinen porukka. Tämän voi päätellä siitä, että sen sivuilla lukee porukan kannattavan kansallissosialismia, ja toiseksi, sivustolla ilmaistut aatteet, arvot ja päämäärät ilmaisevat porukan olevan natseja. Otsikon 'Kansallissosialismi ei ole äärioikeistoa!' alla on kuvaavaa tekstiä. Lainaan siitä osan:

Breivik on poliittiselta kannaltaan kristitty sionisti, joka kannattaa rotujen sekoittamista, jotta Euroopan ei-valkoiset maahanmuuttajat saadaan integroitua paikalliskulttuuriin. Hän luonnehtii itseään kulttuurilliseksi konservatiiviksi, mutta hänen kannattamallaan kulttuurilla ei ole juuri mitään tekemistä alkuperäisen pohjoismaalaisuuden kanssa.

Äärioikeistolaisuus kuvaa itse asiassa Breivikin mielenmaisemaa hyvin täsmällisesti. Breivikin aate ei kuitenkaan ole vastarintaa vallitsevaa järjestelmää vastaan. Mikäli äärioikeistolaisuus määritellään Breivikin mukaan, käsittäen näin USA:n ja Israelin ulkopolitiikan suosimisen, arabinationalisteihin kohdistuvan syvän vihan, kristillisellä symboliikalla ryyditetyn militarismin ja kapitalistisen talousmallin suosimisen, on se eurooppalaista valtavirtapolitiikkaa. Hallituksemme on täynnä breivikejä. Breivik on myös vapaamuurari; samaan viitekehykseen kuuluu suuri joukko rikkaita ja arvostettuja suomalaisia poliitikoista aina poliiseihin ja tuomareihin.


Sitä vaan sanon, että kun oikeitakin rasisteja ja natseja kerran on olemassa, niin miksi ihmeessä "oikeinajattelevat" ovat kaiken aikaa Persujen, Jussi Halla-ahon ja Hommaforumin (ja vähäisemmässä määrin Muutos 2011:n) kimpussa!!

PS 5.10.2015:

Jos nyt muistaisin linkittää tähän jo kolmen vuoden takaisen blogimerkintäni Jutustelua Hommaforumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti