torstai 9. elokuuta 2012

Homoseksuaalisuudesta

Perussuomalaisten kansanedustaja James Hirvisaari oli esittänyt, että homoseksuaalit ovat tavallaan vammaisia. Jokainen voi itse lukea hänen tekstinsä hänen blogistaan; En rupea tässä lainailemaan sitä. Oi, katso hänen asiaa koskeva blogimerkintänsä tästä:

Homot ja luonnonjärjestys

Minä muuten itsekin olen sitä mieltä, että homoseksuaalit ovat vammaisia. Jos he noudattavat seksuaaliviettiään, niin he eivät kykene lisääntymään. Vastakkaisen sukupuolen kanssa oleminen "sillai" on heille pieni ongelma. Ihmiskunta pärjäisi aivan hyvin ilman homoseksuaaleja, mutta se ei pärjäisi ilman heteroseksuaaleja. Lisääntymismielessä homoseksuaalit ovat todellakin vammaisia. Itsekin olen vammainen, mutta toisella tavalla. On tärkeää huomata, että vammaisuus ei vaikuta millään tavalla ihmisarvoon.

Homoseksuaalisuus on myöskin "uhriton rikos", joten en minä sitä rupea millään lailla vastustamaan tai tuomitsemaankaan.

Jamesissäkään ei näy asuvan erityistä inhoa homoseksuaaleja kohtaan, sillä hän näkyy linkkaavan homoseksuaalisen filosofin Jukka Hankamäen blogiin nettisivuillaan osoitteessa http://james.hirvisaari.info.

Sanoisin että ihme meuhkaamista on harjoitettu viattoman blogimerkinnän vuoksi. Minusta homoseksuaalien ja heidän puolestaloukkaantujiensa olisi hyvä todeta kuten Hoyt Axtonin kappaleessa Good ol' Rebel lausutaan ulkomaankielellä:

And I don't want no pardon for what I was and am
I won't be reconstructed and I do not give a damn

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti