keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Varustelekasta lisää paholaisen mustaa

Kävin parin tutun kanssa eilen Varustelekassa. Ostin sieltä mustan välikauden takin, joka on kokoa ei-kannata-lihoa. Sekä molempaa lajia Varustelekan ylimääräisellä kofeiinilla terästettyä suklaata, joista toinen on siis tummaa ja kopiota toisen maailmansodan aikaisesta saksalaisesta sotilassuklaasta, ja toinen maitosuklaata. Ja ihan tutustumisen vuoksi ostin myös kaikkia kolmea lajia Varustelekan oluita, jotka ovat Sissi Ale, Upseeri IPA ja Miehistö Pilsner.

Olisin halunnut ostaa itselleni myös nepparisepaluksiset mustat reisitaskuhousut, mutta valitettavasti kuuluin tällä kertaa väliinputoajaryhmään, sillä juuri minun kokoani olevat shortsit tätä lajia olivat lopussa. Pitääpä ostaa toisella kertaa.

En ole onnellinen pelkästään silloin kun sataa, vaan myös käytyäni Varustelekassa. Huomasin sen tänään.

Musta on uusi musta. Ainakin minulle. Olen päättänyt, että siirryn tämän kesän jonkin verran maastokuosisesta asustevalikoimasta mustempaan. Alan siis käyttää kesälläkin mustia housuja, jatkossa.

Musta nk. Boonie-hattuni on jonkin verran kauhtunut, mutta annan sen kauhtua lisää. Kunhan siitä näkee, että se on periaatteessa ostettu joskus mustan värisenä.

Viimeistään kesän jälkeen Eva Biaudet'n ei tarvitse enää olla potentiaalinen kauhistuksesta autossaan tööttäilijä, jos sattuu näkemään minut liikennevaloissa. Vaikka toki mustat asusteetkin voivat tuoda mieleen Hugo Bossin suunnittelemat SS-univormut...

3 kommenttia:

  1. Itsekin taannoin hankin laatikollisen molempia suklaita. Maitosuklaat annoin siskolle lahjaksi, mutta tummat söin itse. Olen immuuni kofeiinille, joten suurta piristävää vaikutusta sillä ei minuun ole, mutta suklaana se on ehdotonta ykköslaatua. Suosittelen muillekin lukijoillesi.

    Ostin myös sinun aiemmin suosittelemasi Finnish Defence Forces -leijonapaidan kahta käyttötarkoitusta varten. Voin pitää sitä ulkomaanreissuilla, jolloin se toimii hyvänä keskustelunavaajana ja naismagneettina; ja sitten voin pitää sitä yliopistolla ja naureskella opiskelutovereideni järkyttyneille reaktioille.

    Harmi, ettei noita oluita saa nettikaupasta. Täytyy joskus mennä paikan päälle hakemaan.

    VastaaPoista
  2. Niin, ja ne oluet eivät olleet oikein mistään kotoisin. Mutta tulipahan niillä tuettua Varustelekaa.

    VastaaPoista