perjantai 31. elokuuta 2018

Siniset yrittää olla kuin Jussi Halla-ahon Perussuomalaiset

Siniset ovat kummallisia. Uuden Suomen tämän uutisartikkelin ja kokoomushenkisen Verkkouutiset-lehden tämän uutisartikkelin perusteella ihmettelen asiaa.

Siniset siis pitää kansalaisten turvallisuutta perusoikeutena. Ja he kannattavat myöskin sananvapautta vastoin hallitustoveri Kokoomuksen marxistileninististä linjaa. Siniset myöskin on sitä mieltä, että sosiaaliturvan tulisi perustua Suomessa asuvien osalta enemmänkin kansalaisuuteen kuin asuinpaikkaan. Siniset myöskin on sitä mieltä, että maahanmuuttajien tulee kotoutua.

Jos nämä todellakin ovat Sinisten näkemykset, niin mistä johtuu heidän irtautumisensa Perussuomalaisista? Uskoivatko he todella punavihreän saastan väitteet, että vuoden 2017 kesäkuussa vasta valittu Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho olisi rasisti? Vai halusivatko he yksinkertaisesti vain lisätä Perussuomalaiset jakamalla Keskustan ja Kokoomuksen poliittista painoarvoa?

PS. En nimittele tässä kaikkia punaisia, vihreitä tai punavihreitä punavihreäksi saastaksi. Tämä nimitys on suunnattu sellaisia ihmisiä varten, jotka harjoittavat ihmisten vääristelevää demonisointia. Toki nimitystäkin voisi muuttaa. Näitä ihmisiä voi yhtä hyvin nimittää fasisteiksi. Keksi itse oma nimityksesi.

5 kommenttia:

 1. PS. Unohdin mainita toisen hallitustoverin eli Keskustan kannan sananvapautta kohtaan. Anteeksi.

  VastaaPoista
 2. Olen tainnut täälläkin pohdiskella Sinisten motiiveja sillä tuloksella, että aavistuksen verran turhan moni loikanneista kansanedustajista oli alkanut uskoa median Jytkyn jälkeen aloittamaan Soinin päänsilittelyyn?

  Liian moni heistä ilmeisesti alkoi uskoa tosissaan Jytkyn ja Jatkojytkyn olleen seurausta Soinin epämääräisestä EU-vastustuksesta ja hassuista sutkautuksista, ja Halla-ahon olevan todellakin se omaa pesää likaamaan tunkeutunut käenpoikanen.

  Terholla ja muilla Sinisten ministereillä ei liene koskaan ollut mitään muuta motiivia puolueloikkaukselleen kuin säilyttää ministerinsalkkunsa Soinin tavoin. Viis äänestäjistä ja sensellaisista.

  Soini muistaakseni ehti tässä kesän aikana lupailla jatkavansa eduskuntavaaleihin, mutta viimeaikaiset lausumat ovat olleet jo eläkevirkaan siirtymistä valmistelevia.

  Maria Lohela on ilmoittanut lopettavansa politiikassa. Pihvi-Lindström ehti hänkin jo niin ilmoittaa, mutta pyörsi päätöksensä; ehkä Soinin käskystä? Uskoakseni ei hänkään ensi eduskuntavaaleihin enää lähde, mutta jos niin tekee, todennäköisesti SDP:n riveistä?

  Kristilliskonservatiivi Simon Elo löytänee uuden poliittisen kotinsa Kristillisdemokraateista, Terho ja J.Niinistö puolestaan Kokoomuksesta.

  Mutta tähän maailmanaikaan heidän pääasiallinen funktionsa on yrittää syödä mahdollisimman paljon ääniä Perussuomalaisilta katteettomilla lupauksillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soini oli päästänyt Halla-ahon joukkoihinsa, koska ei halunnut tämän vievän Perussuomalaisilta ääniä Muutoksen riveissä...

   ...Ja näin Kokoomuksen ja Keskustan yhteisen rintaman käenpoikasista on tullut suurmiehiä (ja -naisia).

   Poista
 3. Olen sitten varmaan punavihreätä saastaa, mutta en ole päässyt yli Halla-Ahon, kommenteista Vihreistä naisista ja puskaraiskauksista. Pidän häntä rasistina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Kielenkäyttöni oli kyllä kovaa. Anteeksi siitä.

   Itselläni ei ole syytä pitää Hallista rasistina. Mielestäni hän on hyvä mies (poislukien ne miinukset, että hän oli pettänyt joskus vaimoaan ja se että hän oli haukkunut Helena Erosen hihamerkkikaustin tapauksessa yhdessä susien kanssa) hyvällä pallilla. Eikä hän ole niin pahasti kansankiihottaja kuin edeltäjänsä Timo Soini.

   Poista