perjantai 24. elokuuta 2018

Uneni aavikosta Vantaalla ja supernykyaikaisesta käsiaseesta

Näin jokin aika sitten sellaista unta, että autotieltä, jonka kautta ajaessa pääsee Vantaalla sijaitsevaan mummilaani, pääsi myös hiekkatietä pitkin paikalliselle aavikolle. Kun olin unessa huomannut asian, niin ajattelin, että joskus voisi mennä aikaisin aamulla, jolloin ei vielä ole kauhean kuumaa, kävelylle sinne. Oletin luonnollisesti, että autiomaassa on kunnon kävelytiet ja hyvät opasteet, ettei niin helposti eksy siellä. Taisin sanoa unessa jollekin, että paikallinen autiomaamme on pienempi kuin Negevin autiomaa. Negevin autiomaa sijaitsee Israelissa.

Jostain kumman syystä autiomaauneni vaikutti herättyäni erittäin merkitsevältä kannaltani. En kyllä ihan ymmärrä, miksi.

Poikkeuksellisesti kerron samassa merkinnässä myös toisesta unestani, jonka näin samana yönä. Siinä ammuin jollain huippunykyaikaisella käsiaseella vahingossa sotilashelikopterin alas. Helikopteri oli ystävällismielinen, joten siitä tuli sanomista. Mutta onneksi se lensi ampumishetkellä varsin matalalla, joten henkilövahingot jäivät minimiin. Liipaisinmekanismi taisi olla aseessa vähän yliherkkä. Mutta ehkä ammattilainen ei olisi ampunut sillä sentään omaa helikopteria alas.

PS. Käsiase on yhdellä tai kahdella kädellä kannettava ja käytettävä ase. Yleensä nimitystä ei kuitenkaan käytetä jousipyssyistä.

2 kommenttia:

 1. Jotain yhtä unenomaista ja samaan tapaan päättyvää on tässäkin tarinassa:

  https://www.youtube.com/watch?v=QnxpHIl5Ynw

  Tarina on kaikilta muilta osin mitä melkoisimmin erilainen, mutta varsin kaunis, näin omasta mielestäni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan kaunis on. Ase saattoipi jopa olla samantapainen minun unessani. Mutta videossa taisi olla sellainen teema kuin "kuka käski tulla tänne hortoilemaan, kun ei ole kutsuttu!".

   Poista