keskiviikko 29. elokuuta 2018

Mitä tehdä Ylelle

Vanha kunnon Matias Turkkila on esittänyt blogissaan, että Ylen tarjonta ei suinkaan edeusauta moniäänistä tiedonvälitystä. Kirjoituksen taustalla on sellainen jännittävä uutinen, että Perussuomalaisten eduskuntaryhmyri Leena Meri oli ehdottanut Ylen ohjelmien siirtämistä maksukortin taakse.

Itse en kannata Ylen ohjelmien siirtämistä maksukortin taakse kokonaisuudessaan. Kannatan Ylen uutistuotannon ja televisiolähetysten lopettamista, mutta Ylen suoratoistopalvelun Areenan säilyttämistä. Arvostan Areenan antia. Sieltä tulee mielestäni silkan propagandan ohella myös kaikkea suhteellisen älykästä ja viihdyttävää.

Mutta jos pitäisi valita nykyisen tilanteen säilyttämisen ja Ylen ohjelmien laittamisen maksullisiksi välillä, kannattaisin toki jälkimmäistä.

5 kommenttia:

 1. Tykkään nykyisestä YLE:stä ja mitä tulee tuohon puoluettomuuteen, niin minkäs sille voi, jos Perussuomalaisten uutiskynnyksen ylittäjät nyt kaikki suurinpiirtein ovat Teuvo Hakkaraisen tasoa, niin ei siitä kyllä nyt millään mitään positiivista ole kerrottavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutiskynnyksen ylittävät ne ihmiset, asiat ja tapahtumat, joista vanhamedia haluaa kertoa. Jos vanhamedia ei halua kertoa koskaan mitään myönteistä Perussuomalaisiin liittyen, niin sitten se ei kerro.

   PS. Sääli, että MV-lehti on tasoltaan ollut niin kovin alhainen, että se on painanut lokaan koko vaihtoehtomedian mukanaan. Vaikka lehti on kertonut sellaisista asioista, joista vanhamedia haluaa vaieta, niin hyvä MV-lehdessä ei taida oikeuttaa pahaa siinä.

   Poista
  2. Olet varmaan huomannut, että minä itse siteeraan Yleä toisessa blogissani melko ahkerasti. Annan kunnian sille, jolle se kuuluu.

   Poista
 2. Kerro jokin uutinen, jossa Perussuomalaiset ovat saaneet aikaan jotain hyvää koko väestön kannalta ? En kyllä itse muista yhtään sellaista tekoa, missä Perussuomailaset olisi tehnyt jotain hyvää kansalle ollessaan hallituksessa, lähinnä olivat yes-miehiä ja naisia koko hallituksessa olonsa aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä oli vastassa kaksi oikeinajattelevaa monikulttuurisuutta ajavaa puoluetta, joilla oli enemmistö ja pääministerin paikka. Ehkä he saivat vain hidastettua Suomen tuhoamista.

   Poista