maanantai 30. marraskuuta 2015

Mielestäni Stubbin poliittisia oikeuksia loukattiin – kahvilassa tapahtuneessa nesteellisessä hyökkäyksessä

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok., Suomen, ei Belgian) viimeaikaiset sekoilut ovat saaneet paljon huomiota osakseen.

Lisäksi mies sai kylmän vastaanoton iltapäivän kansalaistapaamisessa tamperelaisessa kahvilassa. Yleisön joukosta heitettiin ministerin päälle lasillinen juomaa. Mielipiteensä ilmaissut mies kutsui Stubbia valehtelijaksi. Turvamiehet poistivat mielenosoittajan paikalta.

Olen sitä mieltä, että tuo mielenosoittajamies loukkasi Alexander Stubbin poliittisia oikeuksia. Mielestäni myös valtiovarainministerillä ja kokoomuslaisilla on oikeus poliittisen toiminnan harjoittamiseen ilman häirintää ja kiusantekoa.

En hyväksyisi tuollaisen meiningin kohdistamista edes pahimpiin poliittisiin vihollisiini. Ja Kokoomus kyllä kuuluu minun poliittisiin vihollisiini, ja aika pahakin on minun kannaltani.

Ja sitä paitsi demokratiassa ministerinä saavat olla myös idiootit.

Mutta typerät mielenosoittajat ovat typeriä mielenosoittajia. Ja fiksummat mielenosoittajat taas ovat fiksumpia mielenosoittajia. Siinä ei ole armoa eikä erotusta ihmisten välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti