maanantai 2. marraskuuta 2015

EU:n Saharov-palkinto vangitulle monikulttuuria vastustavalle saudibloggarille

Yle tietää kertoa, että Euroopan unionin parlamentti on myöntänyt tämänvuotisen Saharov-ihmisoikeuspalkinnon saudiarabialaiselle bloggarille Raif Badawille. Palkinto on nimetty neuvostoliittolaisen toisinajattelijan ja ihmisoikeuksien puolustajan Andrei Saharovin (1921-1989) mukaan.

Palkinto myönnettiin Badawille sananvapauden puolesta taistelemisen johdosta. Strasburgissa koolla olleet EU-parlamentin jäsenet ottivat päätöksen julkistamisen vastaan osoittaen suosiotaan seisaaltaan.

Badawi pidätettiin vuonna 2012 syytettynä islamin loukkaamisesta.

Islam on nykyään kumartelun kohde länsimaiden toimittaja- ja muiden tiedostavien piirien suosimassa monikulturismi-ideologiassa, jonka mukaan julkisen vallan tulee tukea yhteiskunnan hajottamista ristiriidassa keskenään olevia arvomaailmoja kannattaviin kuppikuntiin, jotta saadaan enemmän hulinaa kaduille.

Monikulturismin kannattajat ovat suvaitsevaisia. Ideologiaan kuuluu myös ajattelu, jonka mukaan oikeuksia ei ole ihmisillä sinänsä, vaan heidän oikeutensa riippuvat ryhmästä, johon he kuuluvat. Ideologian mukaan valkoisilla länsimaisilla heteromiehillä on vähiten oikeuksia. Enemmän oikeuksia on naisilla, homoseksuaaleilla ja tummaihoisilla ihmisillä. Enemmän oikeuksia kuin kaikilla muilla yhteensä on islamilla. Jos islamin oikeudet ja homoseksuaalien oikeudet taikka islamin oikeudet ja naisten oikeudet joutuvat keskenään ristiriitaan, ideologian mukaan voitto tulee suoda islamille.

Nyt tämä Badawi on tehnyt samaa kuin kuuluisa suomalainen poliitikko Jussi Halla-aho, joka tuli Suomessa korkeimmassa oikeudessa tuomituksi uskonrauhan rikkomisesta, koska oli halventanut islamia.

Monikulturismi on Suomen todellinen valtionuskonto. Se syntyi silloin, kun marxistileninistisen diktatuurin Neuvostoliiton romahdus jätti sen järjestelmän kannattajat ja myötäjuoksijat tuuliajolle. Koska ihmiset, joilla on tämänkaltainen henkinen rakenne, tarvitsevat aina jonkin toimimattoman utopian jota kannattaa, he siirtyivät monikulturismin kannattajiksi, mihin kuuluu siis myös islamin maineen puolustaminen.

Tästä syystä myös Vihreissä Nuorissa on keskusteltu lukumääräneutraalin avioliittolain aikaansaattamisesta.

Raif Badawin ja Jussi Halla-ahon ohella minä itsekin ajan sananvapautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti