sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Torjutaan yhdessä barbarismia Vihreiden kanssa

"Suomessa paras keino torjua terrorismia on pitää huolta kotoutumisen onnistumisesta. Pahinta ISIS:lle ovat kuvat eurooppalaisista ihmisistä, jotka auttavat turvapaikanhakijoita. Ja muslimit, jotka ovat kotoutuneet Eurooppaan - löytäneet perheelleen turvan ja toimeentulon", Vihreän liiton puheenjohtaja Ville Niinistö sanoi lauantaina Vihreän liiton puoluevaltuuskunnan kokouksessa Kuopiossa. Niinistö unohtaa aktiivisesti sellaisen seikan, että kotoutumisen esteenä voi olla se, että maahanmuuttajalla on uskonto, jolla on sellainen profeetta, joka jakaa pronssikautisen seemiläisten kansojen arvomaailman. Maahanmuuttaja tai hänen jälkeläisensä voi myöskin uskonnollisen taustansa kyseenalaisesta ansiosta alkaa kannattaa täysin rinnoin tätä profeettaa, ja silloin hän pitää Suomen alkuasukkaita ali-ihmisinä.

Niinistö myös esittää: "ISIS:llä ja rasistisella äärioikeistolla on yhteinen tavoite: lyödä kiila muslimien ja muun maailman väliin. Tähän ei pidä suostua. Syyttömien ihmisten murhaamiseen ei pidä vastata syyttömiä ihmisiä vihaamalla. Avoin yhteiskunta kaipaa nyt puolustajia kipeämmin kuin pitkään aikaan."

Oletan, että Niinistö tarkoittaa "rasistisella äärioikeistolla" tärähtäneistön suosimaan orwellilaiseen tapaan ihmisiä, jotka eivät ole rasisteja ja harvoin ovat kovin oikeistolaisiakaan. Entäs jos joku sanoisi: "Suomen Vastarintaliikkeellä ja rasistisella äärioikeistolla on yhteinen tavoite: lyödä kiila natsien ja muun maailman väliin. Tähän ei pidä suostua. Syyttömien ihmisten murhaamiseen ei pidä vastata syyttömiä ihmisiä vihaamalla. Avoin yhteiskunta kaipaa nyt puolustajia kipeämmin kuin pitkään aikaan." Mitä Vihreän liiton puheenjohtaja Ville Niinistö sanoisi sellaiseen? Jos on maltillisia muslimeita, niin täytyy olla maltillisia natsejakin.

Mutta on hienoa, että hän kannattaa avointa yhteiskuntaa. Käsitteen on tehnyt tunnetuksi filosofi Karl Popper. Filosofin mukaan avoin yhteiskunta on vastakohta heimokantaisten tabujen kahlitsemalle yhteiskunnalle. Minä taidan kuitenkin enemmän kuin Niinistö kannattaa avointa yhteiskuntaa teoillanikin. Minä tuen sananvapautta, jonka suvaitsemisesta Ville Niinistön puoluetta ei ole tunnettu.

Lukija voi halutessaan käydä lukemassa Taloussanomien jutun Saudi-Arabiasta, tuosta barbaarisesta diktatuurista, jonka alueella islam syntyi, jossa sijaitsevat islamin kaksi pyhintä kaupunkia Mekka ja Medina, joka on tärkeä vaikuttaja valtaislamin sunnalaisuuden piirissä ja jossa kaikki muut uskonnot kuin islam ovat kiellettyjä. Oi, katso: "Saudi-Arabia on ISIS, joka onnistui".

Lopuksi haluaisin viitata ilman suurempaa syytä kolme ja puoli kuukautta sitten julkaisemaani blogimerkintään, jolla voi olla jotain tekemistä Vihreän liiton aatteen kanssa: Natsit olivat eläintensuojelun tehokkaita edelläkävijöitä. Mutta haluan painottaa, etten suin surminkaan halua väittää Vihreän liiton olevan natsipuolue..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti