sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Je suis Paris

Perjantai-iltana terroristit murhasivat Pariisissa yli sata ihmistä. Terroristien motiivit olivat islamilaiset (Ylen perusteellinen uutiskatsaus murhista täällä).

Eikö vihalle, huutamiselle ja väkivallalle olisi vaihtoehto? Miten olisi lähimmäisenrakkaus? Jeesuskin kieltäytyi puolustamasta oppiaan väkivallalla.

Minusta tuntuu, että ongelma piilee tässä profeetta Muhammad -hepussa, joka perusti islamin 600-luvulla jKr. Tämä oli sota- ja rosvopäällikkö, murhaaja, orjienomistaja ja orjattariensa raiskaaja, joka mielellään soi miespuolisille seuraajilleenkin oikeuden käyttää orjattaria seksuaalisesti hyväkseen. Tämän rinnalla on tavallaan pientä, että profeetta myös meni naimisiin 6- tai 7-vuotiaan tytön kanssa ja pani avioliiton täytäntöön tämän ollessa 9-vuotias.

Ja tästä profeetta Muhammadista johtuu sitten myös se, että islamin perustamisen jälkeen muslimit lähtivät valloittamaan maailmaa miekalla islamille. Muslimeilla oli profeetta Muhammadiin perustuen oikeus orjuuttaa ei-muslimeita. Muslimien vallan alla kristityillä, juutalaisilla ja zarathustralaisilla oli oikeus elää, kunhan he maksoivat ei-muslimiudestaan raskasta henkiveroa ja suostuivat kärsimään loukkauksia muslimeilta. Hinduille, buddhalaisille, animististen uskonmuotojen harjoittajille ja ateisteille muslimit taas saivat tehdä ihan mitä halusivat.

On kuvaavaa, että perjantai-illan terroristit käyttivät muslimien sotahuutoa "Allahu akbar!", joka merkitsee arabian kielellä, jolla islamin pyhä kirja Koraani on kirjoitettu, "Jumala on suuri!".

Perinnäisen islamin mukaan, josta ei ole vielä syntynyt liberaalimpaa versiota, profeetta Muhammad on oikean elämäntavan ikuinen esikuva ja oikean opin erehtymätön opettaja.

Mutta kuten valtamediakin sanoo, niin ylivoimainen valtaosa muslimeista on maltillisia, samanlaisia ihmisiä kuin sinä ja minä tai kuka tahansa suomalainen.

Minusta muslimien olisi hyvä oppia ymmärtämään, että heidän tulisi karistaa usko profeetta Muhammadiin ylimpänä profeettana pois. Meidän tulisi sallia länsimaissa vain maltillinen islam. Sitten me länsimaalaiset ja maltilliset muslimit voisimme kokoontua yhdessä leirinuotion ympärille laulamaan Kumbayaa.

Uusi maltillinen islam voisi muistuttaa vaikka liberaalijuutalaisuutta.

Je suis Paris, et je suis citoyen.

2 kommenttia:

  1. Ikävä kertoa, mutta maltillista islamia ei ole. Joitakin muslimeja voi tietenkin väittää maltillisiksi, mutta se on itsensä pettämistä; kaikki ihmiset eivät koskaan ole niin aktiivisia että he kaikessa pystyisivät seuramaan Muhammedin esimerkkiä ryöstöissä, tapoissa ja raiskauksissa. Mutta hiljaisesti he kannattavat ja salaa tukevat niitä jotka jaksavat hyökätä meidän (kuffarien) kimppuumme.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta pitäähän sitä miehellä unelmia olla. Kuten rakastamassani scifisarjassakin sanotaan: "Hope is all we have".

      Poista