tiistai 3. marraskuuta 2015

Palestiinalaiset näyttävät tykkäävän puukottamisesta

Yle antaa ymmärtää uutisartikkelissaan, että Israel on maa, joka ihan vain pahuuttaan estää Palestiinaa itsenäistymästä ja ampuu palestiinalaisia juutalaisten puukottajia.

Palestiinan valtio olisi jo olemassa, jos Länsirannan ja Gazan kaistan palestiinalaiset ja arabimaat hyväksyisivät sen, että Israelilla on oikeus tunnustettuihin ja turvallisiin rajoihin.

Ja toiseksi, minusta on jonkin verran epäreilua sellainen, että suunniteltu Palestiinan valtio tulisi olemaan saksalaisittain Judenfrei eli vapaa juutalaisista. Kuten on ollut alusta alkaen myös Jordan-joen itärannan Jordania. Juutalaisvaltiossa on ollut alusta alkaen merkittävä arabivähemmistö, ja juutalaisetko eivät sitten saisi asua ollenkaan Palestiinassa.

2 kommenttia:

  1. Tietenkin Palestiinan kuuluu olla Judenfrei. Koraanikin jo määrää tappamaan kaikki juutalaiset. Kristityt saavat jonkinasteisen armon, kunhan vain nämä maksavat runsaat suojelurahat (Jizya). Tämänkin "suojelun" varmuus on kyseenalainen, kuten minkä tahansa muunkin järjestäytyneen rikollisjärjestön antama "suojelu".

    VastaaPoista