tiistai 13. lokakuuta 2015

Epävirallisia uutisia 13.10.2015


U u t i s i a :

Yle tietää kertoa, että Suomeen pyrkineen irakilaisperheen matka tyssäsi Viroon. Perhe ei olisi sitten millään halunnut hakea turvapaikkaa eteläisestä naapurimaastamme, mutta itse ihmettelen kovasti tätä, sillä eikös vainoa pakenevien tulisi olla kiitollisia turvapaikasta Virossakin?

...
Uusi Suomi tietää kertoa, että vain hyvin pieni osa nykyisen Eurooppaan suuntautuvan turvapaikanhakija-aallon ihmisistä on naisia ja hedelmällisessä iässä olevia tyttöjä sen vuoksi, että ei-länsimaiset miehet ja nuorukaiset tapaavat häiritä seksuaalisesti tai jopa raiskata näitä niin matkan aikana kuin vastaanottokeskuksissa.

PS Nämä naisia ja tyttöjä tavattoman huonosti kohtelevat ei-länsimaiset miehet ja nuorukaiset harvemmin ovat buddhalaisia.

...
Kokoomuksen Verkkouutisissa puhutaan siitä, että Kristillisdemokraattien naisjärjestö on huolissaan lapsiavioliitoista maahanmuuttajien määrän koko ajan kasvaessa. Se kaipaa lakiin muutoksia.

Ihan hyvä, mutta jos ehdotus toteutettaisiin, niin sitten jouduttaisiin nostamaan myöskin avoliiton perustamisen varhaisinta alkamisikää. Tosin jotkut voisivat sellaista paheksua, sillä se kohdistuisi nimenomaan kantaväestöön, joten sitä voitaisiin siis pitää rasismina.

...
Uusi Suomi tietää kertoa, että mielipidetutkimuksen mukaan 37 prosenttia venäläisistä haluaa, että homot, lesbot, biseksuaalit ja transihmiset eli HLBT-ihmiset eristetään yhteiskunnasta ja 21 prosenttia heistä haluaa, että nämä likvidoidaan.

Venäjän hallitsevan juntan suuren johtajan Vladimir "Volodja" Putinin aikana suvaitsemattomuus HLBT-ihmisiä kohtaan on Venäjällä laskenut islamilaisten maitten pakkaslukemiin asti.

Venäjällä hyvin monet eivät myöskään mielellään nykyään suvaitse helluntailaisia, baptisteja tai kveekareita, mutta islamia kyllä, koska Venäjä on monikulttuurinen maa, josta ei ole lännenkään turvaksi islamin pyhää sotaa vastaan.

...
Yle tietää kertoa, että Katalonian pääkaupungissa Barcelonassa (alue kuuluu vielä nykyään Espanjaan) asukkaat ovat kyllästyneet suurilukuisaan joukkoon sikailevia turisteja. Monet kaupungissa vierailevista turisteista ovat pimeitä sekä kirjaimellisessa että kuvaannollisessa mielessä, ja kaupungin paikallisesta asukasyhdistyksestä koostuva johto on nyt lopulta jäädyttänyt majoituslupien määrän, mikä on herättänyt turismibisneksen etujensaajissa suurta vihastusta ja nämä ovat laajalti pitäneet sitä huonona siirtona.

Joku muu voisi tietenkin keksiä, että barcelonalaisten kannattaisi alkaa verottaa alkoholijuomia ankarammin, mutta siinä ratkaisussa olisi se vika, että vaikka se vähentäisi juopottelevien turistien aaltoa kaupunkiin, niin se voisi ennen pitkää muuttaa barcelonalaiset itsensä pohjoismaalaisiksi.

Mutta eikös tuo majoituslupien rajoittaminen kohdistu ulkomaalaisiin eli ole joka tapauksessa rasismia?...

...
Kokoomuksen Verkkouutiset tietää kertoa, että Venäjän hallitsevan juntan suuri johtaja Vladimir "Volodja" Putin on lausunut Yhdysvalloille: "Liittykää meihin Syyriassa". Vaikka lause on kuin suoraan väärin päin soitetusta hevimetallikappaleesta ja ehdottaja on Putin, niin minusta ehdotusta olisi Yhdysvaltain hyvä miettiä kunnolla. Kun Islamilainen valtio (entinen Isis) ennen kaikkea, mutta myös kaikki muutkin Syyrian alueella toimivat islamilaiset yksityisarmeijat ovat tällä hetkellä suurempi uhka syyrialaisten ihmisoikeuksille kuin Assad, joka täydestä kusipäisyydestään huolimatta on, kuten isänsäkin aikoinaan, sentään pitänyt toiminnassaan jotain rajaa suojelemalla maansa uskonnollisia vähemmistöjä sunni-islamilaisen enemmistön sorrolta.

Samaan aikaan Yle tietää kertoa, että EU:n ulkoministerit vaativat, että Venäjän olisi lopetettava "Syyrian maltillisen opposition" pommittaminen. Mutta onko siellä mitään maltillista oppositiota enää olemassa? Olen ollut siinä luulossa, että "maallisetkin" yksityisarmeijat ovat Syyriassa jo aikoja sitten loikanneet islamistien puolelle.

Mutta Karjala, Salla ja Petsamo takaisin Suomelle joka tapauksessa! Ja korvauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti