torstai 9. lokakuuta 2014

Unisex-vessoja ehdotettu jossain

Kun edistyksellinen ehdottaa Suomeen unisex-vessoja, niin hyvät ihmiset nyökyttelevät innoissaan. Mutta jos Teuvo Hakkarainen ehdottaisi sellaista, niin häntä pidettäisiin saastaisena tirkistelemisestä pitävänä mies-Persuna. Tosin tietääkseni sahuri Hakkarainen ei ole sellaista ikinä ehdottanutkaan.

...Ai niin, mutta pitää liittää aiheeseen liittyen tähän linkki sukupuolijärjestelmän tutkija Henry Laasasen blogimerkintään "Kävisitkö kakalla unisex-vessassa?".

7 kommenttia:

 1. Toisaalta kun maahanmuuttajat vaatii erillisiä uimavuoroja, niin niitä pidetään kauheana segregaationa. Itse käyn mielelläni tyhjissä vessoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muslimit vaativat erillisiä uimavuoroja. Muut maahanmuuttajat tuskin.

   Itse pitäisin hyvänä sellaista ratkaisua, että itselläni olisi joka paikassa oma vessa.

   Poista
 2. Itse pitäisin hyvänä hankkiutua erron vessoista yleisillä paikoilla. Koska Suomessa on tilaa, voisimme sensijaan lisätä paskantamiseen ja kusemiseen tarkotettuja viheralueita, niin lannoituskin tulisi hoidettua siinä samalla. Näihin voisi istutella sopivin välimatkoin puita ja pensaita, joiden taakse ujoimmat voivat mennä tarpeilleen. Niitä voitaisiin kutsua "tarvetilkuiksi".

  E.P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta pitäisi sitten kiinnittää erityistä huomiota siihen, että näille viheralueille olisi istutettuna kasveja, jotka sietäisivät erinomaisen hyvin ihmisen ulostetta ja virtsaa.

   Poista
  2. Tervetuloa Sörnäisiin! Voitte nauttia Ikuisen Vapun Aukiolla ainutlaatuisesta tunnelmasta. Voitte lorottaa suoraan eksoottiselle asfaltille. Joustava mieli ei tarvitse edes seinää tai nurkkaa.

   Poista
  3. Kiitoksia! Mutta asfaltti ikävä kyllä imee huonosti virtsaa. Siinä vieressä pitäisi kulkea pari ojaa, joihin aukion viettävä pinta kuljettaisi jätettä.

   Poista
  4. Tokihan tarvetilkku jaetaan osiksi niin, että kun yhteen tilkun osaan on tehty tarpeet, se on "rauhoitettu" ainakin kahdeksi päiväksi riippuen vuoden ajasta. Kesällä paska häviää vuorokaudessa maaneliöiden möyhentäessä sen osaksi maaperää. Juu, ja toki sitkeäjuurisia kasvia sinne tarvitaan, etteivät kuole pystyyn.

   E.P.

   Poista