lauantai 18. lokakuuta 2014

Faaraomainen oloko

Aivan kuten Egyptin faaraolla oli päässään kaksi kruunua, Ylä- ja Ala-Egyptin kruunut, niin minulla on talvisaikaan päässäni kaksi hattua, ohut pyöräilypipo ja sen päällä musta nk. Boonie-hattu. Pyöräilypipo pitää huolta korvienkin suojaamisesta, ja tyylin varmistaa Boonie-hattu.

Katsoin pakkaskauden alkamisen olevan siinä määrin jo käsillä, että päätin suojata päätäni. Boonie-hattu on pyöräilypipon päällä jonkin verran kireä kyllä, mutta siitä ei ole ollut olemassa isompaa versiota myynnissä.

7 kommenttia:

 1. Talveksi kannattaa hankkia karvalakki. Niin minäkin tein joitain vuosia sitten, kun totesin pelkän pipon liian rumaksi. Halpoja karvalakit eivät ole, mutta toisaalta tyyliä ja lämmöneristystä on sitten samassa suhteessa.

  Se huono puoli niissä on, että silloin tällöin saattaa joku ohikulkija tulla ehdottamaan, että go back to Russia, mutta niille voi sitten vastata, että suka bljät, iti pahui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nahui koska siinä mennään kikkelin päälle istumaan.

   Terv.,

   E.P.

   Poista
  2. Olen kuullut molempia versioita käytettävän. En sitten tiedä, onko niillä jokin vivahde- tai murre-ero.

   Poista
 2. En taida kannattaa karvalakkeja, osittain siksi että olen niin kovasti panostanut viime vuosina lierihattuihin.

  VastaaPoista
 3. Parempi kaksi hattua kuin kaksi naamaa.

  Mutta joskus on syytä muistaa olla sekä ylä- että
  alaegyptin herra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta onko kukaan kuullut miehestä, joka opetti persereikänsä puhumaan? Hänestä kerrottiin yhdessä kirjassa. Eikä se kirja ollut Raamattu.

   Poista
  2. En minä alastomista lounaista tiedä, enkä ilmaisista. Mutta sen verran voin vihjata että olen varsin kokenut käsilläseisoja.

   Poista