tiistai 14. lokakuuta 2014

Ukrainan kriisi ja paha Hommaforum

Olen viime aikoina välillä lueskellut pahan Hommaforum-keskustelupalstan ketjua "Tilanne kuumenee Ukrainassa". Kuten huhut olivat minulle kertoneetkin, niin Hommaforumilla vellovat nykyisin Venäjän suurelle johtajalle Vladimir Putinille myötämieliset tunteet. Monet vahvasti maahanmuuttokriittisinä tai kansallismielisinä tunnetut Hommaforumin rekisteröityneet käyttäjät ovat viime aikoina keskustelupalstalla väitelleet ja riidelleet johtaja Putinin ja tämän putinismin puolesta demokratiaa ja kansojen itsemääräämisoikeutta kannattavien kanssa. Minusta tällainen on yksinkertaisesti häpeällistä.

Keskusteluketju oli aloitettu 9.10.2013, ja tähän päivään mennessä keskustelua (tai väittelyä tai riitelyä) on sille syntynyt jo satojen sivujen verran. Jos haluat käydä tarkastelemassa keskustelua, niin kannattaa aloittaa jo ensimmäiseltä sivulta, jolta löytyvät myös ohjeet niille, jotka haluavat kirjoittaa ketjuun. Oi, katso:

Ensimmäinen sivu ja kirjoitusohjeet ketjuun

Mutta jos ei halua satoja sivuja kahlata läpi keskustelua (tai väittelyä tai riitelyä) ja jos ei aio kirjoittaa mitään ketjuun, niin voi aloittaa sivulta 412, jonka ensimmäisen viestin päivämäärä on päivältä 28.9.2014. Oi, katso:

Sivu 412

Keskusteluketju kuuluu Kylänraitti-yläosastoon, joten sen näkevät myös rekisteröitymättömät käyttäjät, mutta jos haluaa myös kirjoittaa ketjuun jotain, niin joutuu rekisteröitymään käyttäjäksi. Mutta älä pelkää, monet tunnetut maahanmuuttokritiikittömät ovat jo ehtineet kirjoitella Pahalle Hommaforumille vuosien varrella, ja he ovat kaikki menettäneet maineensa hyvien ihmisten silmissä. Lisäksi Pekka Haavistoakin voi pitää epäilyttävänä tyyppinä, sillä hän on nauttinut suurta suosiota Hommaforumilla.

Kannattaa lukaista myös Sarastus-verkkolehdessä julkaistu Jukka Aakulan mainio artikkeli "Kansallisen liikkeen on päivitettävä uhkakuvansa". Venäjä on mainittu kirjoituksessa.

Lopuksi hieman höpötystä Putinin Venäjään liittyen vielä:

Russofiileille, putinisteille ja venäläisille fasisti on yleisnimitys viholliselle. Tämän ajattelutavan mukaan sellainen joka ajaa ihmisoikeuksia Venäjälle ja venäläisille on ulkomaiden agentti tai natsi, ja natsiksi sanotaan myös henkilöä joka haluaa pysäyttää Venäjän sortotoimet maailmalla.

Monet eurooppalaiset uusnatsit ja oikeat äärioikeistolaiset ovat russofiileille, putinisteille ja myös Venäjällä "demokratian kannattajia" ja "Venäjän ystäviä".

Neuvostoliitto oli absurdin suurvalta ja Venäjä jatkaa Neuvostoliiton tietä.

Sotilaallisesti agressiivinen naapuri ei ole Suomen tai minkään muunkaan Venäjän rajojen ulkopuolella sijaitsevan maan edun mukainen. Ja toivon, että Venäjä joutuu tungetuksi takaisin omien rajojensa sisäpuolelle.

Venäjän diktatuuria kannattavat ainoastaan lampaat, idiootit tai kanssarikolliset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti