keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Kuvitellaanpa, että olisi olemassa natsistisia maita ja kansoja...

Kuvitellaan harjoituksen vuoksi, että olisi olemassa kansallissosialistisia maita ja kansoja. Termillä kansallissosialismi viittaan nyt tässä yhteydessä siihen aatteeseen, jota Adolf Hitler ja häntä palvovat ja palvoneet ihmiset ovat kannattaneet, sellaiset kuin SS-valtakunnanjohtaja Heinrich Himmler, arkkitehti Albert Speer, tehtailija Oskar Schindler ja okkultisti Pekka Siitoin. Toki myönnän, että termillä voitaisiin tarkoittaa jotain muutakin, mutta kun Hitlerin versio on ylivoimaisesti se tunnetuin, niin pidättäydytään siksi tässä termissä.

Kansallissosialismin oppeihin kuuluisi pyhä sota toisinajattelevia, väärärotuisia ja homoseksuaaleja kohtaan. Se kunnioittaisi myöskin paljon naissukupuolta, kunhan sen edustajat suosiolla asettuisivat aatteen määrittämiin rooleihinsa.

Kansallissosialismin aatesisältöön kuuluisi myös ihmisten orjuuttaminen tarpeen niin vaatiessa sekä niiden ihmisten tappaminen oikeuden päätöksellä tai ilman, jotka ovat jättäneet kansallissosialismin.

Kansallissosialismin aatteeseen kuuluisi myös mittavanpuoleinen luonnonsuojelu.

Kansallissosialistisia maita ja kansoja olisi esim. kymmeniä. Kaikkien ei-saksankielisten kansallissosialististen kansojen tärkeimpänä sivistyskielenä olisi kuitenkin saksa.

Liberaalit ja demokraattiset aatteet sekä tieteen ja siihen liittyvän tekniikan kehitys olisivat kuitenkin ajan saatossa vaikuttaneet joihinkin kansallissosialististen maiden kansalaisista. Nämä eivät kaikki enää siksi olleet läheskään puhdasoppisia. Jotkut olivat käytännön elämässään enemmän tai vähemmän hylänneet Odinin ja uskon Walhallaan ja hitleriläismalliseen Kaitselmukseen. Tai ainakin tulkitsivat näitä asioita hieman alkuperäisestä eriävällä tavalla. Osasyy tähän muutokseen asenteissa olisi myös siinä, että kansallissosialistisella maailmanyhteisöllä ei olisi tarpeeksi sotilaallista voimaa muiden maiden alistamiseen, joten tyydyttiin lähinnä möllöttämään ja puimaan joskus nyrkkiä sekä muuttamaan siirtolaisina tai pakolaisina ei-kansallissosialistisiin maihin.

Edellämainittu sekä se, että vielä oli olemassa kansoja, jotka eivät olleet kansallisosialistisen hallinnon alaisia, olisi herättänyt kuitenkin oikeinajattelevissa suurta vihastusta. Ja niin ennen pitkää syntyisi herätysliike, joka ryhtyisi sotaan kaikkia erimielisiä vastaan. Se perustaisi valtion nimeltä Kansallissosialistinen valtio.

Suomeenkin olisi ennen tätä ehtinyt syntyä pääasiassa maahanmuuton myötä jo hyvänkokoinen kansallissosialistien populaatio, jonka yhteisön ytimenä pidettäisiin Odinin ja Hitlerin palvontaa. Osa näistä ihmisistä päättäisi sitten muuttaa Kansallissosialistiseen valtioon, jossa he voisivat taistella puhtaamman kansallissosialismin puolesta vääränlaisia ihmisiä vastaan sekä elää paremmin kansallissosialismin mukaista elämää.

Kansallissosialistisen valtion kannattajat ja soturit raiskaisivat, murhaisivat, kiduttaisivat ja orjuuttaisivat ylen määrin vääränlaisia ihmisiä. Mutta lopulta Kansallissosialistinen valtio kärsisi ainakin osittaisen tappion.

Kun tämä olisi tapahtunut, niin osa Suomesta Kansallissosialistiseen valtioon sen käytäntöjä toteuttamaan muuttaneista haluaisi palata takaisin Suomeen.

6 kommenttia:

  1. Eikös niitä Odinin palvojia ole ihan omasta takaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niitä montaa ole, kun merkittävä osa heistä on natseja, joita on noin 200 henkeä koko Suomessa. Mutta voi tietysti olla, että nk. kovan rokin harrastajissa on myös paljon Odinin palvojia. Toki on tietysti vielä tämä Soldiers od Odin -niminen poppo, mutta nimen perusteella ei voi vielä sanoa, että nämä oikeasti palvoisivat Odinia.

      Poista
  2. Mistä tuo, 200 henkeä on natseja, tieto on tullut tietoosi, jostain lehtijutusta vai omaa arveluasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi tuo numero n. 200 on mielestäsi merkittävä?
      Onko se liian pieni vai liian suuri?
      Jos jompaakumpaa, niin miksi?

      Poista
  3. Jos on 200 natsia, niin luku on kivan pieni, mutta olisi mielenkiintoista tietää kuka on tuon arvioinnin tehnyt ja millä perusteella tilastoitu, tuskin kukaan haastattelussa tilastokeskukselle ilmoittaa olevansa natsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut sen käsityksen ihan järkevistä lähteistä, että Pohjoismaisen vastarintaliikkeeen Suomen osastossa ei olisi kovin montaa aktiivista natsia. Sympatisoijien määrästä taas ei osaa sanoa mitään. Mutta ei niitäkään esim. 200.000 ihmistä liene.

      Poista