torstai 12. joulukuuta 2019

Vahvistettu tieto terroristien paluusta tulee vasta sitten, kun he ovat jo täällä

On annettu tietää, että Suomen ulkoministeriö kiistää Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon väitteet Suomen kansalaisten paluusta al-Holin leiriltä, jolla pidetään Islamilaisen valtion (Isis) kannattajia. Halla-aho tosin toteaa, että "tämä ei ole tietenkään mitään vahvistettua tietoa", mutta vahvistettua tietoa siitä tulee varmaan vasta silloin, kun terroristit on saatu jo hankittua Suomeen.

Lähde oli kuitenkin kertonut Ylelle, että Suomella on selvä suunnitelma al-Holin leiriläisten saamiseksi Suomeen ja että lennot alkavat, kun kurdit saavat tuotua terroristit Irakin rajalle.

Lähtökohta on kuulemma ollut vain lasten siirtäminen, mutta käytännössä leiriltä ei luovuteta lapsia ilman aikuisia, ja siksi virallinen Suomi on päätynyt valmistelemaan kaikkien leiriläisten siirtämistä.

Kuulemma muut Pohjoismaat ovat onnistuneet kuitenkin tuomaan pelkästään lapsia siltä leiriltä. Tosin nämä kaikki ovat orvoiksi katsottuja.

Ja erään tiedon mukaan Al-Holin leirillä olleita ollaan siirtämässä Suomeen ensi viikon torstaina. Terveysviranomaiset ovat valmistautuneet asiaan. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUSin johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi kuitenkin kertoo: "Tarkin aikamääre, mistä minä olen kuullut, oli 'mahdollisesti jo ennen joulua'".

Eikä siinä vielä kaikki. Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pitää al-Holin leirin Suomen kansalaisuuden omaavia naisia turvallisuusuhkana. Muut puolueet eivät välttämättä pidä, sillä niissä piireissä usein pidetään monikulttuurisuutta puukkohippoineen rikkautena.

Perussuomalaiset, Kokoomus, Kristillisdemokraatit ja Liike nyt tekivät eilen keskiviikkona 11.12.2019 välikysymyksen koskien juuri tätä kotiuttamishommaa.

Sitä kuitenkin ihmettelen, kuinka Kokoomus on ryhtynyt mukaan tällaiseen välikysymykseen. Kun kuitenkin kysymyksessä on wanhastaan aitoa monikulttuurisuutta tukeva puolue.

Mutta ei ole toivoakaan, että välikysymys saisi eduskunnan enemmistön tuen. Tämä johtuu ainakin suureksi osaksi siitä, että meidän poliittiseen järjestelmäämme on sisäänkirjoitettu puoluekuri, jonka mukaan toimitaan.

Islamilainen valtio on vielä äskettäin Syyriassa ja Irakissa paluuta islamilaisiin arvoihin ajanut terroristijärjestö ja valtio, joka on melko lailla onnistuttu saamaan lopulta kuriin. Se on kannattanut mm. rankanvahvuista henkiveroa ei-muslimeille, jotta nämä saataisiin kääntymään islamiin, homoseksuaalisuuden täyttä kieltoa, naisten yhteiskunnallisten oikeuksien rajaamista islamin parhaiden perinteiden mukaisiksi, ei-muslimien orjuutuksen saamista hyväksytyksi yhteiskunnalliseksi instituutioksi ja väkivaltaista pyhää sotaa ei-muslimeita kohtaan.

On sanottu, että Saudi-Arabia on "Isis, joka onnistui". Tosin siellä ollaan tehty viime vuosina joitakin uudistuksia, jotka tuovat maata lähemmäs ei-islamia – mm. naisten autolla ajo on lopulta sallittu – mutta saa nähdä, miten pitkälle siellä tässä suhteessa tullaan menemään ja pääsemään.

Mutta se, että jotkut Isisiin liittyneistä Suomen kansalaisista nyt haluaisivat muuttaa Suomeen johtuu yksinkertaisesti siitä, että Isis hävisi aloittamansa sodan, jossa se ei natseja enempää noudattanut sodankäynnin sääntöjä eikä kunnioittanut vihollista eikä tuntenut myötätuntoa toisinajattelijoita kohtaan. Jossa se oli täysin kunniaton ja on edelleen.

Suomen Suojelupoliisin(kin) mukaan al-Holin naiset toden­näköisesti jatkaisivat terroristista toimintaa Suomessa, jos tänne pääsevät. Miksi he tosiaan olisivat yhtäkkiä luopuneet vakaumuksestaan?

Nyt se todellakin nähdään, ketkä ovat huolissaan Suomeen tuotettujen terroristien muodostamasta uhasta ja ketkä eivät.

...
PS. 1.6.2020: Tulipa tällainen uudin kuin Pekka Haavisto tiesi jo helmikuussa suomalaisperheen lähdöstä al-Holin leiriltä – hallitukselle kerrottiin palaajista torstaina. Niin tasavallan presidentti kuin pääministeri ovat ilmaisseet huolensa suomalaisten turvallisuudesta "palaajiin" liittyen.

9 kommenttia:

 1. Ja Halla-Ahohan valehteli, että harjoitus oli Al-Holin leirin palaajien takia. Siitä on ollut lehtijuttuja. Kuinka kauan Halla-Aho saa valehdella niin ja vääristellä tietoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei ollut olemassa selkeitä tietoja, niin pitää spekuloida. Kun vain "oikeassa hengessä" lausutut tiedot ovat Suomen oikeusjärjestyksen mukaan laillisia, niin joskus voi harjoittaa avointa mutta tervettä paranoidisuutta.

   Poista
 2. Tahallinen teko kuitenkin ja mitä komemtoitia oli sen jälkeen, että muka viranomaiset valehtelevat ja päät pitää irroittaa heiltä valehtelun takia. Tämänkö Halla-Aho halusi näyttää tällä paranoidisuudellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi haluat haastaa riitaa, vaikka tässä blogissa sinua kohtaan ollaan oltu aina korrekteja?

   Poista
 3. Miksi sanot, että haastan riitaa, kun asetin kysymyksen Halla-Ahon valehtelusta ja sen seurauksista sosiaalisessa mediassa? Eikö Halla-Ahon saa arvostella, onko hänen arvostelussa riidan haastamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska esitit kysymyksesi Halla-ahoa (jonka nimen kirjoitat jatkuvasti tahallasi väärin) koskien vaatien häntä vastaamaan valehtelustaan.

   Totuus on kuitenkin mainittu valtamediassakin yksmonta kertaa.
   Halla-aho ei ole valehdellut, vaan päinvastoin nostanut julkisuuteen eliitin piilottamaan pyrkineen totuuden.

   Tiedät tämän erinomaisen hyvin.
   Siitä huolimatta haluat julistaa asiaasi
   tyyliin "Maa on litteä!"

   Et sinä arvostele Jussi Halla-ahoa.
   Se ei haittaisi ketään meistä kansallismielisistä.
   Päinvastoin;
   toivommekin keskustelua ja ajatustenvaihtoa.

   Sitä sinä et ole tuonut.

   Poista
  2. Ei Sari varmaan tahallaan väärin Halliksen nimeä kirjoita. Hänellä on jossain määrn lukihäiriötä.

   Poista
  3. Halla-ahon nimen väärinkirjoittamista esiintyy tuon tuostakin meillä(kin, muillakin) kansallismielisilläkin, ei se siis sinänsä mitään.

   Poista
 4. Siis sinun mielestäsi Pelastusviranomaiset ja Tullin henkilöstö valehteli harjoituksen aiheesta? Niinkö mediassa on kirjoitettu? Linkitätkö niistä pari juttua, niin saan minäkin sen tiedon oikein valtamediasta.

  VastaaPoista