keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Hitlerin vastainen natsismi ja Mussolinin vastainen fasismi

Nykyään on ihan tavanomaista, että sellaiset ihmiset, jotka kannattavat demokratiaa ja vastustavat poliittista väkivaltaa, rotuoppeja ja kiihkonationalismia ja -isänmaallisuutta, joutuvat kokemaan leimaamista fasisteiksi ja/tai natseiksi.

Luulen, että pitemmällä tähtäimellä seuraus tällaisesta tulee olemaan se, että joku porukka ihan piruuttain tulee muodostamaan Hitlerin ja Mussolinin ajatusten vastaisen version kansallissosialismista ja/tai fasismista.

Nämä ihmiset tulevat sitten sanomaan jotain tällaista esim. herra Hitleristä:
Adolf Hitler oli kusipää despootti, joka halusi tuhota juutalaiset, mustalaiset, kehitysvammaiset ja mielisairaat ja alistaa slaavit orjiksi ja koko muun maailman rautasaappaansa alle. Hän väärensi törkeällä tavalla kansallissosialismin aatesisällön. Oikea kansallissosialismi kannattaa ihmisyyttä, demokratiaa, rauhanomaista kansainvälistä yhteistyötä ja monenkeskistä maailmaa. Oikea kansallissosialismi vastustaa diktatuureja, rotuoppeja ja kaikenlaista kiihkoilua. Kiroamme Adolf Hitlerin kumppaneineen alimpaan helvettiin, joka on varattu Perkeleelle ja hänen enkeleilleen.
PS. Joku saattaa myös tehdä saman islamille, kuitenkin osittain toisista syistä. Ellei ole jo tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti