maanantai 9. huhtikuuta 2018

En ole vielä saanut palveluissa käytönestoa osakseni tekstini takia

Julkaisin niin Twitterissä, Facebookissa, Google Plussassa kuin Diasporassa 6.4.2018 seuraavansisältöisen julkisen viestin:
Mies ei voi synnyttää. Naisilla on kohtu, ja vain nainen voi odottaa vauvaa ja synnyttää. Jos sukupuolensa on nk. korjannut, niin miksi haluaisi säilyttää kohdun? Varsin outoa olisi sellainen, sanon ma.
Tein tämän siksi, että Facebookissa joku oli saanut palvelulta käytönestotuomion suurin piirtein samansisältöisen tekstin vuoksi, ja halusin testata itse näitä palveluita.

Oma versioni viestistä on kuitenkin alkuperäistä stilisoidumpi ja lievästi kohteliaampi.

Menen nukkumaan tyypillisesti ennen kolmea yöllä. 9.4.2018 n. klo 2.30 mennessä en ollut vielä saanut käytönestotuomiota yhdeltäkään näistä palveluista. Mutta jos en ole vielä saanut, niin vielä sitä ehtii. Joskus ihmisille on käynyt niinkin, että esim. puolen vuoden päästä jonkin tekstin julkaisemisesta vasta on tullut tuomitseva reaktio ao. palvelulta siihen.

...
PS 16.10.2018: En ole vieläkään saanut osakseni käytönestotuomiota yhdeltäkään näistä palveluista.

2 kommenttia:

  1. Sisäistän asian niin, että hän on nainen, jolla on miehen henkilötunnus, en ymmärrä mietn muuten hän olisi synnyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Vielä ei olla päästy niin pitkälle, että biologisesta naisesta voisi tulla biologisesti mies ja kääntäen. Mutta katsotaan asiaa uudestaan 20 vuoden päästä.

      Poista