sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Väite: Neuvostoliitto väärensi itse koko Operaatio Barbarossan alusta loppuun

Vähän samantapainen jossakin esitetty väite kuin mistä tässä Ylen uutisartikkelissa on kerrottu on se, että Neuvostoliitto itse asiassa oli väärentänyt alusta loppuun koko Operaatio Barbarossan eli Saksan hyökkäämisen maahan vuonna 1941. Väärentämisen suorittamisen oli tehnyt Valkokypärät-niminen suoraan Neuvostoliiton hallitsevan kommunistisen puolueen politbyroon alainen avustusjärjestö. Homman tarkoitus oli saada lopulta alistettua Itä-Euroopan maat Neuvostoliiton vasallivaltioiksi. Ja mikä ehkä vielä mouheampaa, niin Neuvosto-Venäjän ja Neuvostoliiton perustaja Vladimir Iljits Lenin ei suinkaan kuollut vuonna 1924, vaan vasta vuonna 1978, eli melko pitkäikäiseksi oli elänyt, kun ottaa huomioon, että mies oli syntynyt vuonna 1870. Leninin "palsamoitu ruumis" pantiin "kuoleman" jälkeen näytteille, mutta kyseessä oli vain elävää kumia ollut varsin hyvin valmistettu nukke. Lenin sitten veteli Neuvostoliiton johdon lankoja omasta kellaripalatsistaan, jossa hän myös pani lapsia. Lenin pani melko usein myös aikuiseksi ehtinyttä Josif Stalinia, josta oli tullut Leninin "jälkeen" muutaman vuoden sisällä Neuvostoliiton "johtaja" ja "diktaattori".

Niin, ja Adolf Hitler oli pelkkä loistavan saksalaisen teollisuuden kehittämä kuminukke.

2 kommenttia:

 1. Heh heh, saahan sitä satuja kertoa. Mutta Ylen ja monen muun median häpeä on se, että ne uskovat kaiken maailman satuihin ja vitseihin kuin ne olisivat kiveen hakattuja totuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelen, että Ylen ja Hesarin sun muiden toimittajilla lienee omia agendoja, jotka ikävällä tavalla vaikuttavat toimitustyöhön. Mutta eroaa edukseen Suomen tiedotusvälineistö silti sellaisten maiden, kuten Venäjän, tiedotusvälineistöistä, joista kaikki riittävän merkittävät ovat diktaattorin kontrollissa.

   Venäjän valtion suhtautuminen tiedotusvälineiden riippumattomuuteen vallanpitäjistä ja opposition oikeutukseen on ehkä 70 prosenttia natsi-Saksan suhtautumisen pahuuden tasosta.

   Poista