perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ruotsin demarit boikotoivat Tanskan vaaleja, ja se on niille ihan oikein

Tanskassa pidettiin eduskuntavaalit. Ruotsin sosiaalidemokraattien johto ei ollut paikalla tukemassa sisarpuoluettaan, koska Ruotsin sosialidemokraattinen puolue koostuu hyvistä ihmisistä, kun taas Tanskan sosialidemokraattinen puolue on täynnä epäilyttäviä ihmisiä, jotka kehtaavat olla sitä mieltä, että jonkin verran kannattaisi miettiä sellaistakin kysymystä, että onko kaikenlainen maahanmuutto vastaanottavalle maalle siunaukseksi.

Ruotsin sosialidemokraattinen puolue kannattaa ajatusta, että kaikenlainen maahanmuutto on siunaukseksi, paitsi uusnatsien tai sellaisiksi kutsuttujen. Puolue ei edes halua antaa diskorahaa uusnatseille, vaikka se voisi vähentää näiden syrjäytymistä ja sitä myöten halua tehdä väkivaltaisia tekoja.

Ruotsin sosialidemokraattinen puolue sen sijaan kannattaa muslimien maahanmuuttoa, sillä monilla näistä on laajempi näkemys seksuaalisuudesta, ja sitä paitsi nämä siivoavat Ruotsin uusnatseja tehokkaammin puhtaaksi juutalaisista.

2 kommenttia:

  1. Mahtaakohan se viimeinen olla se perimmäinen syy? Ruotsihan oli niin hyvää pataa natsien kanssa, etteivät nämä katsoneet tarpeelliseksi ottaa maata haltuunsa, vaikka Norjasta Ruotsiin oli silloinkin aika mukavat auto- ja rautatiet. Ei tarvinnut, koska se maahan oli jo natsien hengenheimolaisten vallassa?

    VastaaPoista