sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Putin on Goebbelsin seuraaja (paitsi että on myös juntan johtaja)

Venäjän juntan suuri johtaja presidentti Vladimir Putin totesi perjantaina Pietarin kansainvälisessä talousfoorumissa pitämässään puheessa, että Venäjän talous voi hyvin.

"Emme vastaa ulkopuolisiin pakotteisiin sulkemalla talouttamme, vaan lisäämällä vapautta ja tekemällä Venäjästä avoimemman", hän esitti myös.

"Tämä ei ole pelkkä iskulause. Tämä on politiikkamme todellinen sisältö", Putin jatkoi.

Vladimir Putin vastasi puheensa jälkeen yleisökysymyksiin. Pääteemaksi keskustelussa nousivat Ukrainan kriisi ja Venäjän ja lännen suhteet.

Presidentti "teroitti", että länsimaiden on painostettava Ukrainan hallintoa neuvottelemaan Venäjän ajamien separatistien kanssa. Hänen mukaansa "Venäjän politiikka ei ole aggressiivista", vaan reaktio lännen sille asettamaan paineeseen.

Mennään tässä välissä marxistileninistiseen Pohjois-Koreaan, jonka virallinen uutistoimisto KCNA taas kertoo pohjoiskorealaisten kehittäneen ihmelääkkeen, joka parantaa Aidsin ja joka tepsii myös Ebolaan ja syöpään.

The Independentin mukaan pohjoiskorealaisten lääkkeessä käytetään muun muassa terveystuotteena suosittua ginsengjuurta. Lääke annetaan ruiskeena ja sen nimi on Kumdang-2.

"Tutkijat sekoittavat harvinaisia maametalleja ginsengiin", tohtori Jon Sung Hun kuvailee KCNA:lle.

Hänen mukaansa ruiske valmistetaan "näistä monimutkaisista yhdisteistä tehdyistä uutteista".

Jon Sung Hun kertoo lääkkeen tehostavan ihmisen immuunijärjestelmää niin voimakkaasti, että se auttaa moniin "pahanlaatuisiin epidemioihin".

Palataan takaisin Venäjälle. Hyökkääminen Ukrainan Krimille ja niemimaan liittäminen Venäjään ei virallisen Venäjän eli Putinin mukaan ollut aggressiivinen teko. Eikä Venäjän armeijan pysyvä huseeraaminen sen jälkeen Itä-Ukrainassa. Eikä sen naapureiden ilmatilan jatkuva loukkaaminen. Eikä Suomen ja Ruotsin uhkaileminen sen vuoksi, että nämä Venäjän muodostaman sotilaallisen uhan vuoksi haluavat liittyä puolustusliitto NATOon.

Lainaan lopuksi Tiede-lehden keskustelupalstan ketjusta "Onko Venäjä todellinen uhka Suomelle? Osa2" nimimerkki "Pseudohippiä":

"Jos Putin toimisi rationaalisesti hän kehittäisi Venäjästä maan jonka kanssa naapurit haluavat tehdä vapaaehtoista yhteistyötä ja lähentyä (Venäjällä jos millä olisi siihen kaikki edellytykset). Sen sijaan hän valehtelee, öykkäröi, uhkailee, sotii. Kotimaassa oppositio kuolee, vangitaan tai karkoitetaan. Jopa sotilaiden äidit julistetaan vihamielisiksi vieraan vallan agenteiksi, jos he haittaavat Putinin toimia. Kaveriksi löytyy vain samankaltaisia diktaattoreita ja diktatuureja kun taas kaikkialla missä kansalaiset voivat valita valitaan joku muu vaihtoehto kun Venäjä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti