tiistai 25. marraskuuta 2014

Yhdysvaltain Fergusonin tapahtumissa outoa

Yhdysvaltain Missourin osavaltiossa sijaitsevassa Fergusonissa oli tapahtunut 9. elokuuta tämä vuonna tapaus, joka on "johtanut" laajoihin rotumellakoihin ja materiaalisiin tuhoihin (Ylen uutisointeja: viite 1, viite 2 ja viite 3). "Valkoihoinen" (Ylen ilmaisu) poliisikonstaapeli Darren Wilson oli joutunut ampumaan "mustaihoisen" (Ylen ilmaisu) nuorukaisen Michael Brownin. Ampumista oli edeltänyt epäillyn väkivaltainen hyökkäys konstaapelin kimppuun, jolloin konstaapelilla oli ollut syytä pelätä henkensä puolesta. Uusimmat vastalausemellakat alkoivat, kun valamiehistö lopulta vapautti poliisin syytteistä.

Mellakoijat ovat tuhonneet Fergusonissa liiketiloja ja sytyttäneet rakennuksia ja poliisiautoja palamaan.

Joka tapauksessa tämä Darren Wilson oli varas ja tykkäsi hyökätä yksinäisen poliisiviranomaisen kimppuun. Miehellä oli myös mahdollisuus valita oikein. Ei oma oletettu rotu ole mikään oikeutus hyökätä toisen kimppuun.

Ja siinä oli sitten aasinsilta siihen, että kun kerran rotuja ei edistyksellisen mielipiteen mukaan edes ole olemassakaan, niin miten Yle voi ylipäätään puhua "rotumellakoista" tai "mustasta nuorukaisesta" tai "valkoisesta konstaapelista"! Yleisradion toimintaa säätelevän lain mukaan Ylen tulee edistää monikulttuurisuutta, joten Yle yksiselitteisesti toimii lakia vastaan.

Kysykää vaikka Ben Stilleriltä.

Lopuksi haluaisin vielä hieman painottaa sitä, että maailmaa ei mielestäni paranna ollenkaan sen enempää liiketilojen tuhoaminen kuin rakennuksien ja poliisiautojen polttaminen. Sellaisilla teoilla ei tueta ihmisoikeuksia vaan toimitaan niitä vastaan. Sellaisiin tekoihin syyllistyneet ihmiset ovat pelkkiä likaisia roistoja, jotka eivät ansaitse sen enempää inhimillisen kuin sivistyneenkään ihmisen nimeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti