keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kielteiset asenteet kuulemma ajavat maahanmuuttajia ääriliikkeisiin Suomessa

Keski-Suomen Tulevaisuusfoorumissa Jyväskylässä puhunut dosentti Sakari Suutari Jyväskylän yliopistosta totesi, että hieman yleistäen voi sanoa, että kasvualustaa anti-jihad-liikkeelle on jo pitkään ollut olemassa.

"Ei ole kovin yllättävää, että Suomesta osa maahanmuuttajista tässä tilanteessa on päätynyt jihadiin. Integroituminen suomalaiseen yhteiskuntaan ei ehkä heidän mielestään tällaisessa rasistisessa ilmapiirissä ole mahdollista", Suutarinen sanoi.

Dosentti Suutari kuitenkin aktiivisesti unohtaa sen asian, että jihadiin eli väkivaltaiseen islamilaiseen pyhään sotaan "päätyvät" ainoastaan muslimit. Buddhalaiset, hindulaiset, jainalaiset, kungfutselaiset, taolaiset, kristityt ja juutalaiset maahanmuuttajat eivät sellaiseen mene mukaan. Eivät myöskään ateistit tai muut uskonnottomat.

Sanotaan, että Somalian al-Shabaab-terroristijärjestöön ei useinkaan liitytä nimenomaan ideologisista tai uskonnollisista syistä vaan myös seikkailunhalu, halu nähdä maailmaa ja leveämpi leipä ovat tärkeitä vaikuttimia. Mutta al-Shabaabiinkin pätee se, että sen hommiin menevät mukaan ainoastaan ihmiset, joilla on myös islamilaisia motiiveja.

Irakissa ja Syyriassa raakalaismaisesti riehuvan Islamilaisen valtionkin hommiin menevät jostain syytä mukaan ainoastaan muslimit.

Islamilaisen pyhän sodan eli jihadin määritti muslimien velvollisuudeksi islaminuskon perustaja profeetta Muhammad. En ole huomannut muslimien keskuudessa minkäänlaista liikettä profeetastaan irtisanoutumiseksi.

Eristäytyminen valtaväestöön kuuluvista Suomessa ja muissa länsimaissa ja näihin suhtautuminen kuin nämä olisivat alempaa rotua herättää toki valtaväestössä vastavaikutuksen.

Itse ottaisin Suomeen mieluummin siirtolaisiksi 50.000 islaminuskoa tunnustamatonta kiinalaista kuin 5000 muslimia.

2 kommenttia:

 1. Kiusaaminen tekee kouluampujia, sanovat myös.

  Toisaalta kun ateisti hakataan, selitetään että tämä ei ole mikään ihme, kun otetaan huomioon miten vihainen kristinuskoa kohtaan tämä ateisti on. Ja miten pride on provokatiivinen ja siksi kaasuttajaa täytyy ymmärtää.

  Muuten on ajateltu että viha on rikoksen tekijän motiivi. Että uhrin viha ei ole selitys, koska no, viharikokset tehdään vihassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, uhreja harvemmin kannattaa syyttää.

   Poista