tiistai 25. marraskuuta 2014

Epätoivoinen lutkataistelija valittaa kohtaloaan – "makaamme ohjustulessa"

Samaan aikaan, kun kurdijoukkojen kerrotaan valtaavan alueita IS-järjestöltä (Islamilainen valtio, entinen ISIS) Pohjois-Syyriassa sijaitsevassa Kobanen kaupungissa, IS-jihadistien riveissä taisteleva tshetseenitaistelija vetoaa jihadistien (jihad eli pyhä sota on islamin profeetan Muhammadin määräämä muslimien velvollisuus hyökätä aseellisesti ei-muslimien kimppuun) tukijoihin tuen saamiseksi.

Adam al-Almani -nimellä kirjoittava IS-jihadisti kuvailee itkien tilannetta seuraavalla tavalla:

"Veljet ja siskot, yritän kertoa lyhyesti, teille tämä on vain teksti, mutta meille ne ovat täysin koettuja tunteita, te luette nämä päätteeltä, ja me koemme ne tosielämässä, te väsytte kymmenen minuutin rukoilemisen jälkeen… mutta me emme lepää, teillä on mukavat olot pehmeissä sängyissä, ja me olemme huolissamme ohjustulen alla."

"Te ette ymmärrä sitä tunnetta, kun taivas repeää lennokeista ja maa tärisee osumista."

"Te ette ymmärrä sitä tunnetta, kun makaamme maassa toivoen yhden tunnin unia ennen seuraavaa vartiovuoroa rintamalla, ja pommit sekä kattojen sirpaleet putoavat päällesi, kun emme tiedä, mitkä seinät tai katot kaatuvat päällemme seuraavaksi."

...Iso mies, kyllä sinä tiesit, mitä olit tekemässä. Liityit aivan tahallasi osaksi murhaavien, raiskaavien ja orjuuttavien barbaarien roskajoukkoa. Kerrotaan, että IS tappaa takaisin kotiin aikovia taistelijoitaan. Minun puolestani saavat tappaakin. Mutta kunpa jättäisivät siviilit ja sotavangit rauhaan. Vaan eivät niin tee.

On takaisinmaksun aika.

Lopuksi sanoisin, että ihmisiä pahoinpiteleviin islamilaisiin järjestöihin liittyvät eivät ole suomalaisia eivätkä länsimaisia ihmisiä (lisäsin tarkentavan sanan "pahoinpiteleviin", jotta kukaan ei vahingossa luulisi minun viittaavan Suomen tataarien yhdyskuntaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti