torstai 20. marraskuuta 2014

Venäjän Suomen ja lännen vastainen propaganda sekä Kiina

Itse olen kristitty, joten minulle on täysin vierasta itänaapurin asukkaissa ja sen länsimaisissa kätyreissä elävä Vladimir Putinin henkilökultti.

Venäjällä juntan alainen valtamedia esittää maan kansalaisille ystävällismielisesti johtaja Putinia kohtaan, että länsimaiset poliitikot on ohjeistettu toimimaan Venäjää vastaan ja että he valmistelevat kansojaan sotaan Venäjän tuhoamiseksi. Lisäksi se antaa ymmärtää, että viha venäläisiä kohtaan kasvaa myös Suomessa, missä pääministerin puoluetoveri surmasi julmasti venäläisen naisen.

Venäjän juntan ja sen kätyreiden vihapropagandasta kertoo Yle artikkelissaan Venäjän verkossa: Vihan hedelmiä.

Mutta mikä minua on hieman naurattanut, on australialaisen ABC Newsin englanninkielinen artikkeli, joka kertoo siitä, miten Kiina pikku hiljaa ulottaa näppinsä Venäjän Kaukoitään. Artikkelin voi lukea täältä:

Analysis: Russia's Far East Turning Chinese

...Eiköhän kuitenkin Kiinan kansantasavallalla ole sama oikeus Venäjän Kaukoitään kuin Venäjällä Krimiin ja tynkä-Ukrainan itäosiin. Ja Kiinalla on niin halutessaan myös oikeus esittää, että Venäjää hallitsevat fasistit. Onhan se sentään valtiomuodoltaan kansantasavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti