sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Osittainen ratkaisu aborttikysymykseen

Kun abortti suoritetaan, niin joskus käy niin, että sieltä kohdusta vedetään ulos täysin elävä sikiö, joka itkee sitten niin, että hoitureilla ja joskus lääkäreilläkin käy surku.

Olen keksinyt tähän raastavaan ongelmaan osittaisen ratkaisun. Tuollaiset sikiöt voisivat hyvin jäädä eloon, jos heistä/niistä pidettäisiin huolta. Joten minusta aina jos sellainen vain on mahdollista, niin abortoidut sikiöt pitäisi hoitaa ihmisten kirjoihin samaan tapaan kuin keskoset.

Mutta jos tällainen ratkaisu ei jostain syystä kansakunnalle sopisi, niin minulla on taskussa toinenkin ratkaisu. Voitaisiin kehittää erityinen abortoijarobotti, joka pistettäisiin ryömimään kohdenaisen tai -tytön jalkojen välistä kohtuun, ja siellä robotti tekisi selvää jälkeä eli tappaisi sikiön suhteellisen kivuttomasti yhdessä sekunnissa. Tehosekoittimen avulla robotti seuraavaksi vispaisi sikiön puuroksi.

Lopuksi robotti kallistaisi kohdenaista tai -tyttöä, ja syntynyt biojätepuuro valuisi kätevästi viemäriin. Näin eivät hoiturit eivätkä lääkäritkään enää rasittuisi abortinteosta.

2 kommenttia:

  1. Itse suosin sitä että abortoitavan sikiön annetaan muhia kohdussa valolta suojattuna. Kun sikiö on lopulta degeneroituu käynnistävät hormonit kohdun ja kohdunkaulan avautumisen ja tämä sitten pullautettaisiin kätevästi ulos reijästä äidin omien lihasten voimalla. Ilman kylmää ja tunteetonta teknologiaa.

    Sairaalaan olisi voitu palkata joku psykopaatti tai sadisti joka sitten työntäisi syntyneen ihmisjätteen tehosekoittimeen. Jalat edellä koska vain näin pääsee näkemään ilmeen. Lopulta syntynyt proteiinipuuro tarjottaisiin tälle ammattisadistille. Hän saattaisi kilistää kuppia jälkiabortoivan äidin kanssa, sillä tämä tietenkin tarvitsisi paljon voimia raskaan sikiönlähdetyksen jälkeen.

    VastaaPoista