tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ruotsissa väärintehnyt sai tuomion oikeudessa

Marraskuussa Irene Matkowitzc-niminen naikkonen oli Ruotsissa heittänyt Ruotsidemokraattien puheenjohtajan Jimmie Äkessonin kasvoille tortun siksi, että pitää tätä ja tämän puoluetta "fasistisena". Teko on totta kai poliittisen toimintavapauden loukkaus, jollaisen tulee olla rankasti sanktioitu demokraattisesti hallituissa maissa.

Ruotsidemokraattien poliittiset kilpailijat tuomitsivat teon, ja oikeuskaan ei ole pitänyt sitä laillisen puolelle sijoittuvana. Naikkonen joutuu korvaamaan Äkessonille tämän vaatimat 5000 kruunua (560 euroa) tämän kärsimästä vahingosta. Lisäksi Irene Matkowitzc määrättiin kahden kuukauden vankeuteen häirinnästä sekä kolmesta törkeästä luvattomasta ajoneuvon kuljettamisesta.

Olen jonkin verran yllättynyt siitä, että naikkonen joutui vastuuseen teostaan, kun maa jossa tämä tapahtui on kuitenkin Ruotsi, joka on pitkälle luopunut kognitiivisista toiminnoistaan.

Matkowitzcilta ei ole myöskään löytynyt perusteita Ruotsidemokraattien nimittämiselle fasisteiksi.

Naikkonen väittää olevansa nyt "poliittinen vanki". Tämä on outoa, sillä Ruotsidemokraatteja lukuunottamatta kaikki Ruotsin eduskunnassa edustettuina olevat puolueet kannattavat hallitsematonta maahanmuuttoa, väärää mieltä olevien demonisoimista ja uskoa islamin siunauksellisuuteen. Samaten Ruotsissa myös valtamedia on tätä mieltä. Ei nainen nyt oikein vain toisinajattelijalta vaikuta.

Irene Matkowitzc oli käyttäytynyt kuin hän itse kuuluisi natsien ruskeapaitoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti