blogi jonka tarinointi ei oikein ole sopusoinnussa sen enempää järkiperusteisen maahanmuuttopolitiikan vastustamisen, oikeinajattelun, konformismin, eläinten kiusaamisen kuin hyvän oluen päälle sylkemisenkään kanssa

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Tompan super-rooibos-yhdistelmä

Rooibos on eteläafrikkalainen pensas ja sen lehdistä teen tapaan hauduttamalla valmistettava yrttijuoma. Se ei sisällä piristäviä aineita kuten kofeiinia eikä kitkeryyttä aiheuttavia tanniineja. Juoma kannattaakin valmistaa kunnolla hauduttamalla, jolloin siihen liukenee mukavaa makeaa ja pähkinäistä aromia.

Tapaan vetää iltaisin ja öisin naamaani jonkin verran erilaisia teelaatuja. Rooibos on toiminut minulla hyvänä vaihteluna niille.

Lähikaupassa oli joitakin kuukausia sitten lopetettu lempirooibosini vaniljarooibosin myynti. Koska en pitänyt mausteisen African Rooibosin enkä karpalo-kerma-rooibosin mausta, rupesin sekoittamaan näitä kahta yhteen. Ja oi, katso: syntyi makuaistilleni juuri sopiva rooibosmakuelämys.

6 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta makuyhdistelmän löydöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Keksinnöstäni on jo kuukausia. Mutta ei se makua haittaa.

   Ja Sali-käynnillä tuli nautittua tumman Velkopopovickyn ja Koffin portterin sekoitusta.

   Poista
 2. Tämä mainitsemasi olutsekoitus: Ja Sali-käynnillä tuli nautittua tumman Velkopopovickyn ja Koffin portterin sekoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse enää huomannut, että olin asian maininnut. Mutta olit itse laittanut kommentin hieman sivuun aiheenomaisesta ketjusta. Veikkaan, että lämpö on vaikuttanut ainakin minuun pahentavasti.

   Mutta kiva jos ja kun maistui. Se on parhaita keksintöjäni.

   Poista