Rooibos on eteläafrikkalainen pensas ja sen lehdistä teen tapaan hauduttamalla valmistettava yrttijuoma. Se ei sisällä piristäviä aineita kuten kofeiinia eikä kitkeryyttä aiheuttavia tanniineja. Juoma kannattaakin valmistaa kunnolla hauduttamalla, jolloin siihen liukenee mukavaa makeaa ja pähkinäistä aromia.
Tapaan vetää iltaisin ja öisin naamaani jonkin verran erilaisia
teelaatuja. Rooibos on toiminut minulla hyvänä vaihteluna niille.
Lähikaupassa oli joitakin kuukausia sitten lopetettu lempirooibosini vaniljarooibosin myynti. Koska en pitänyt mausteisen African Rooibosin enkä karpalo-kerma-rooibosin mausta, rupesin sekoittamaan näitä kahta yhteen. Ja oi, katso: syntyi makuaistilleni juuri sopiva rooibosmakuelämys.
Onnittelut uudesta makuyhdistelmän löydöstä.
VastaaPoistaKiitoksia. Keksinnöstäni on jo kuukausia. Mutta ei se makua haittaa.
PoistaJa Sali-käynnillä tuli nautittua tumman Velkopopovickyn ja Koffin portterin sekoitusta.
Hyvä olutsekoitus. Maistettu on.
VastaaPoistaMikä "olutsekoitus"?
PoistaTämä mainitsemasi olutsekoitus: Ja Sali-käynnillä tuli nautittua tumman Velkopopovickyn ja Koffin portterin sekoitusta.
VastaaPoistaMä en itse enää huomannut, että olin asian maininnut. Mutta olit itse laittanut kommentin hieman sivuun aiheenomaisesta ketjusta. Veikkaan, että lämpö on vaikuttanut ainakin minuun pahentavasti.
PoistaMutta kiva jos ja kun maistui. Se on parhaita keksintöjäni.