tiistai 9. toukokuuta 2017

Ranskan presidentinvaalien voittaja Emmanuel Macron toimii monikulttuuria vastaan

Ja niin siinä kävi, että Ranskan presidentinvaalit voitti sunnuntaina selvällä marginaalilla Emmanuel Macron, johon hyvät ja hienot ihmiset Suomessakin asti olivat panneet toivonsa. Toiseksi vaaleissa oli tullut Kansallisen Rintaman (Front National) "paha ihminen" Marine Le Pen.

Marine Le Pen ei voittanut vaalissa, vaikka hän on nainen. Emmanuel Macron taas on mies eli selvää perussuomalaista laatua.

Emmanuel Macroniin toivonsa panneet ihmiset löivät kuitenkin kirveensä kiveen. Nimittäin sunnuntaina illalla voittonsa tultua selväksi hän rupesi kosiskelemaan pahoja ihmisiä eli nationalisteja ja internatsismin vastustajia.

Kokoomustaustaisessa Verkkouutiset-lehdessä kerrotaan asiasta. Siteeraan seuraavassa hieman uutisesta löytyviä asiaan kuuluvia pätkiä Macronin puheesta. Oi, katso:

Minun tehtäväni on kuunnella teitä taistelemalla kaikenlaista epätasa-arvoa vastaan, varmistamalla teidän turvallisuuden ja takaamalla kansakuntamme yhtenäisyyden

Ja:

Pitkän tarinan uusi sivu aukeaa tänä iltana, haluan, että sisältää toivon ja luottamuksen palauttamisen

Ja:

Kauan eläköön tasavalta. Kauan eläköön Ranska

Ja siteeraan vielä uutisen kohtia muutenkin:

Hän lupasi puolustaa Ranskan etua ja Eurooppaa ja totesi, että Ranska tulee olemaan terrorismin vastaisen taistelun etulinjassa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Ja:

Hän lupasi taistella kaikella voimallaan "sitä eripuraa vastaan, joka heikentää nujertaa meidät".

Ja: 

Macronin voitonjuhlassa Louvren aukiolla Pariisissa ihmiset puhkesivat laulamaan Ranskan kansallislaulua Marseljeesiä puheen jälkeen.

Ja vielä Marseljeesikin lopuksi. Näin voimme sanoa, että Emmanuel Macron on pysyvästi siirtynyt Voiman pimeälle puolelle vaikuttamaan. Täytyy nyt sanoa, että olen sen verran vaikutettu, että alan itsekin kannattamaan ranskalaisia arvoja.

Palaan vielä blogimerkintäni otsikkoon. Sanon siinä, että Macron toimii monikulttuuria vastaan. Monikulttuurisuudessahan on kyse siitä, että yhteiskunta on jakautunut vakavasti arvoiltaan toistensa kanssa ristiriidassa oleviin kuppikuntiin. Ja noiden siteerausten perusteellahan Emmanuel Macron aikoo toimia sellaista vastaan Ranskan kansan edun puolesta.

...Voit niin halutessasi käydä lukemassa kaksi kirjoittamaani blogimerkintää, joissa käsittelen monikulttuurisuutta ja sitä ajavaa poliittista ideologiaa monikulturismia. Oi, katso:

Maahanmuuttokriittisyys ja monikulturismi pähkinänkuoressa

Koirapelkoiset ihmiset ja monikulttuuri

...Quod erat demonstrandum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti