lauantai 27. toukokuuta 2017

Luonnolliset hierarkiat (hyvin lyhyt plagioitu kertomus)

Lausuin: "Luonnolliset hierarkiat". Sitten nousin koko valtavaan pituuteeni, avasin suuni ja sanoin: "Prin tim pram." Mutta silloin minussa naksahti jokin ja voitte katsoa, että siitä lähtien minua ei enää ole ollut olemassa.

2 kommenttia:

 1. Tällaisia ne ovat juuri nämä tuki- ja liikuntaelimistön, erityisesti selkärankaan liittyvät vaivat. Eivät ne koskaan iske kun tekee maastavetoa ja kyykkyä raskaimmillakaan raudoilla, kun koko ajan keskittyy vatsalihasten "korsetin" ylläpitoon.

  Vaan annapa olla, kun sitten päivänä rauhaisana ojentaudut koko mittaasi, iskee tulisena tikarina kipu luihin ja ytimiin (oikeastaan jälkimmäiseen, siellä rangan sisällä).

  Silloin suusta pääsee voihkiva kirouslitania, jos on yksin. Jos tilanteessa on yleisöä, on purtava hammasta ja yritettävä kestää parhaansa mukaan. Tottakai jonkun on juuri silloin kysyttävä jotain, johon ei pysty vastaamaan muuten kuin hampaiden välistä äristyllä kirahduksella: "Prin tim pram".

  Sitä seuraavaa naurunremakkaa kuunnellesssaan voi katsoa, ettei ole enää olemassakaan. Ainakaan siihen asti, kunnes tämä hermopinne on joskus avautunut. Jos niin koskaan käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuvaus asiasta.

   Oikeasti minulla on ehkä rasitusvamma oikeassa kädessä. Ainakin kipuja on. On tullut ehkä liikaa urheiltua. Ja on ehkä käytävä jossain vaiheessa lääkärillä.

   Poista