perjantai 18. marraskuuta 2016

Mitä mieltä minä olen neekereistä

Ihmiskunta voidaan vielä nykyäänkin jossain määrin jakaa ulkonäköpiirteidensä, perintötekijöittensä sekä maantieteellisen alkuperänsä mukaan rotuihin. Rotujen olemassaolo ei merkitse sitä, että tiettyä rotua olevilla on ihmisarvo ja toista rotua olevilla ei.

Itse olen kaukasidista rotua, josta jotkut käyttävät nimitystä valkoinen rotu. Eräät kiinalaiset sukulaiseni ovat mongolidista rotua.

Tässä vaiheessa kirjoitusta sinun ehkä kannattaa käydä lukemassa nettisivuiltani Vastuuvapauslausekkeeni.

Ajattelin käsitellä tässä blogimerkinnässäni negridistä eli neekerirotua olevia ihmisiä. Mitä mieltä minä heistä olen. No sitä, ettei neekeriys miestä tai naista pahenna, ellei mies tai nainen neekeriyttä. Mielestäni neekeriys on sinänsä ihan okei.

Onneksi ihmislajissa on erittäin vähän geneettistä variaatiota. Muussa tapauksessa olisimmekin kusessa. Minulla ei itselläni ole mitään syytä olettaa, että neekerit olisivat perintötekijöittensä vuoksi vähä-älyisempiä kuin kaukasidit tai mongolidit. Mutta jos tiede joskus todistaisi, että neekerit ovat luonnostaan muita ihmisiä vähä-älyisempiä, niin silloin me olisimme kusessa.

Me olemme toki jossain määrin jo tänä päivänä kusessa, mutta muista syistä.

Joka tapauksessa joudumme lopullisesti kuseen sitten, kun aurinko joskus alkaa paisua punaiseksi jättiläiseksi. Silloin kaikki kuivuu täällä. Mutta jos vältämme tämän kohtalon muuttamalla ajoissa johonkin muuhun paikkaan galaksissamme tai maailmankaikkeudessa, niin lopulta kuitenkin entropia syö kaiken. Entropia merkitsee fysiikassa ja tähtitieteessä käyttökelpoisen energian määrän vähenemistä suljetussa järjestelmässä ajan funktiona. Ja lopulta maailmankaikkeuden kiihtyvä laajeneminen repii alkeishiukkasetkin kvarkkeja myöten palasiksi. Mutta toivottavasti näin ei käy. Toivottavasti tunnemme tänä päivänä fysiikkaa niin huonosti, että tämä masentava tulevaisuudenkuva ei todellisuudessa voi tapahtua.

11 kommenttia:

 1. Harmi, ettei enää saa Brunbergin "Neekeripusuja", olivat hyviä! Nykyisistä suukoista puuttuu se jokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. En minäkään niitä enää suosi. Brunberg oli tehnyt rasistisen teon. Ja sama pätee Cloetta Fazeriin, kun se opetti Laku-Pekka-hahmon käyttämisen. Ei neekereissä sinänsä mitään pahaa ole!

   Poista
  2. Brunbergin teko oli nimenomaan rasistinen: itse asiasta kuultuna yhtiön edustaja oli ilmoittanut, ettei Neekerinsuukkojen nimestä tullut valituksia negridisen päärodun edustajilta, vaan hyvin pieneltä mutta sitäkin raivokkaammalta kantasuomalaiselta joukolta, joka vuosi vuodelta räyhäsi asiasta.

   Brunberg siis antoi periksi pienelle suomalaisjoukolle, joka oli mielestään negrideihin nähden niin paljon korkeammalla kehitystasolla, että saattoivat alistaa kokonaisen ihmiskunnan päärodun lapsiksi. Heitä oikeamielisten, oikein ajattelevien aikuisten olisi suojeltava joltakin hirvittävältä, jota nämä eivät itse edes tiedosta lapsellisuuttaan.

   Tämä sama, kertakaikkisen rasistinen ajatusmaailma näyttäytyy läpitunkevana koko länsimaisessa monikulttuuri-suvaitsevaisudessa: aikuiset maahanmuuttajat alistetaan pikkulapsiksi, joille vokkitädit opettavat uuden kotimaansa kieltä leikittämällä lastenlaulun tahtiin: pää, olkapäät, peppu, varpaat...

   Voin vain kauhulla kuvitella sitä turhautuneen raivon määrää, mikä näin julman rasistisesti nöyryytettävien aikuisten miesten sisuksissa voikaan velloa!

   Poista
  3. Kyllä. Tartuttaako muka neekerin suukko sairauksia?!...

   Poista
 2. Vain aito runsaspigmenttinen afrikanafrikkalainen on Homo Sapiens. Me muut olemme enempi tai vähempi hybridejä.
  Täytyy myöntää, että vältän kansakoulussa oppimaani neekeri-sanaa, koska suvaitsevaisto on rasistisoinut sanan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Uskoisin kuitenkin, että vaikka neekereissä ei ole neandertalinihmisten tai muiden Afrikan ulkopuolella eläneiden varhaisihmislajien perimää, niin heissä on kuitenkin Afrikassa eläneiden varhaisihmislajien perimää.

   Poista
  2. Itsekin aina välillä välttelen sanaa.

   Poista
  3. Neandertalinihminenhän oli Homo sapiensin alalaji, eikä mikään erillinen laji. Tämän voi todeta juuri tuosta hybridisaatiosta; määritelmän mukaan eri lajeja edustavat yksilöt eivät voi keskenään saada lisääntymiskykyisiä jälkeläisiä.

   Poista
  4. Juu, totta, mutta lajien rajat ovatkin todellisessa elämässä hieman sumeita. Ja geenivirta näiden kahden (ala)lajin välillä on ollut joka tapauksessa melko pieni.

   Poista
 3. Lisäsin tekstiin kaukasidiselle rodulle lisämäärittelyn "josta jotkut käyttävät nimitystä valkoinen rotu", koska negridisestäkin rodusta olin laittanut kaksi nimitystä.

  VastaaPoista