torstai 10. marraskuuta 2016

Hillary Clinton on oikea Jumalan karitsa

Hillary Clinton nuolee haavojaan. Hän on oikea Jumalan karitsa, joka ottaa pois maailman synnin. Hänen haavojensa kautta me olemme paratut.

Siteeraan seuraavassa Johanneksen ilmestystä, Uuden testamentin viimeistä kirjaa (Joh. 6: 7-11):
Kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin neljännen olennon sanovan: "Tule!" Siinä samassa näin tuhkanharmaan hevosen. Se, joka istui hevosen selässä, oli nimeltään Kuolema, ja sen jäljessä tuli Tuonela. Ratsastajille annettiin valta neljänteen osaan maata, ne saivat tappaa miekalla, nälällä ja rutolla ja jättää loput villipetojen kynsiin.

Kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin alttarin alla niiden sielut, jotka oli tapettu Jumalan sanan ja oman todistuksensa tähden. Ne huusivat kovalla äänellä: "Kuinka kauan kestää, Valtias, sinä Pyhä ja Tosi, ennen kuin lausut tuomiosi ja kostat meidän veremme maan asukkaille?" Silloin niille kullekin annettiin valkea vaate ja niitä kehotettiin odottamaan rauhassa vielä vähän aikaa, kunnes niitä ja niiden veljiä, niiden lailla surmattuja Jumalan palvelijoita, olisi täysi määrä.
Me jäämme odottamaan sitä, että lopullinen voitto tulee kaikesta huolimatta olemaan Yhdysvaltain Demokraattisella puolueella ja Hillary Clintonilla. Ja Bilikin on iloitseva.

PS Voit halutessasi käydä lukemassa eilen julkaisemani blogimerkinnän Suomalaisten tuki ei riittänyt siivittämään Clintonia voittoon.

3 kommenttia:

 1. Varmemmaksi vakuudeksi mukaan hieman munkkilatinaa:

  agna Dei qui tollis peccata mundi
  miserere nobis
  dona nobis pacem

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun taas minä ryökäle, minä olen iloinnut ja vieläkin iloitsen pahantahtoisesti tuon Antikristuksesta seuraavan Trumpin voittoa Hyvän voimista.

   Confiteor agna omnipotenta
   et vobis, fratres quia peccavi nimis
   cogitatione, verbo, opere et omissione:
   mea culpa, mea culpa. Mea maxima culpa!!

   Poista