lauantai 5. marraskuuta 2016

Sukupuolineutraalin ajattelun looginen päätepiste (tokaisu)

Kun naisten ja miesten välillä ei ole eroa, niin naisten hakkaaminen ei eroa miesten hakkaamisesta.

2 kommenttia:

 1. Minulle on tullut jotenkin sellainen kuva, että yhteiskunnassamme alkaa olla yhä enemmän nuoria ja nuorehkoja naisia, joilla on vaarallisen väärä käsitys väkivaltapotentiaalistaan: he tuntuvat uskovan ilmeisen vakavissaan kykenevänsä hakkaamaan miehen. Vastaavasti yhä useammalla nuorella ja nuorehkolla miehellä tuntuu alkavan yleistyä ajatus, että naista voi lyödä kuin miestä, kun ovat kerran niin maan tasa-arvoisia.

  Eräs voimailuaiheisella Pakkotoisto-forumilla jokin aikaa sitten vastaan tullut tapauskertomus: kertoja oli ravintolassa todistanut baaritiskillä istuneen nuoren miehen ja nuoren naisen riitaa. Naisosapuoli oli ollut aluksi varsin verbaalinen, kunnes yhtäkkiä mojautti miestä nyrkillä naamaan voimiensa takaa. Miehen pää vain heilahti, sitten hän löi takaisin. Nainen putosi laakista lattiaan ja jäi makaamaan liikkumattomana. Kertojan asenne oli, ettei tuollaista pitäisi tapahtua, kummankaan osapuolen osalta.

  Ei pitäisi minunkaan mielestäni. Pelkäänpä vain pahoin, etteivät tapauskertomuksen kaltaiset kohtaamiset ole ainakaan vähenemään päin. Eivätkä niiden lopputulokset erilaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ollaan tasa-arvoisia, niin ollaan sitä sitten joka suhteessa. Mutta juu, ei tuollaista pitäisi silti tapahtua.

   Poista