torstai 20. lokakuuta 2016

Uni siitä, että minusta oli tuleva Varustelekan toimitusjohtaja

Näin jokin aika sitten sellaista unta, että vanhempani eivät olleet kuolleet ja he omistivat Varustelekan, joka on armeijatyyppisiä vaatteita ja varusteita sekä retkeilytavaroita myyvä kauppa. Siinä oli sellainen jännä juoni, että vanhempani olivat aikeissa nimittää minut jossain vaiheessa liikkeen toimitusjohtajaksi. Unessa olin jonkin verran tyytyväinen siitä, että minulle oli nyt tiedossa loppuelämän ura, vaikka asia jännittikin enkä ollut itse ehdottoman varma vielä omista kyvyistäni.

3 kommenttia:

 1. Olihan painajaisuni. Pienessä firmassa TJ:t tapaavat olla yhtäaikaa ylityöllistettyjä ja jos ovat samalla omistajia, alipakattuja. Siis normaalitilanteessa alipalkattuja, joskus saattaa saada varsinaisen jackpotin jos firmalla menee jonakin vuonna hyvin. Mutta tämän varaan ei todellakaan kannata laskea. Paljon yleisempää on se, että firman omistajajohto sinnittelee keskimäärin huonommalla palkalla kuin firman siivooja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu varmaankin näin voi olla, mutta uneni ei ottanut huomioon sellaisia pieniä yksityiskohtia. Lisäksi voin paljastaa, että olen elävässä elämässä luultavasti viimeinen ihminen, joka kannattaisi palkata toimitusjohtajan tehtäviin.

   Poista
  2. Niin, unet usein ohittavat oikealta sellaiset turhat pikkuasiat, kuten todellisuus.

   Poista